Lazni 2 Napisano April 18, 2018 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав друштво, дуже време сам посетилац овог форума па реших да се региструјем тако да ћу се представити како правила куће и налажу Зовем се Шћепан, 1989 годиште, живим у Београду неких 20ак година, моторе возим дуже него што умем да читам (што не значи да сам у 20ој научио да читам ). Имао сам ту срећу да се сусретнем са малим јамахиним двоточкашем (Yamaha PW50) већ у шестој години и од тада па све до данашњег дана заљубљен сам у двоточкаше. Тренутно возим само у мислима а надам се да ћу ускоро постати власник половног Beverly 300ccm (диода). Возао сам све и свашта када су двоточкаши у питању, али љубав према Беверлију не јењава из многих разлога. Ето, надам се да је за почетак ово довољно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano April 18, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Šćepo! Vidim Beverlija si već ubacio u profil, pa želim što pre da ti stigne u kuću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazni 2 Napisano April 18, 2018 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала боље те нашао! Из твојих уста у Божије уши но чини ми се да ћу се помучити око тога Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano April 18, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Taman će ti onda biti slađe kad se budeš vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...