Shecki 176 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Malo preturah po garaži danas, pa nađoh nekih stvarčica koje mi ne trebaju, a možda nekom treba ili posluže... - Garnitura dihtunga za Yamahu Xt600. Dihtung glave je polovan, ali su nove gumice ventila, dihtung ispod glave i dihtunzi auspuha. - Kaciga Shiro, bez vizira, mislim da je L veličina, treba je malo iznutra očistiti. - Kočiona creva, ispravna, mislim da su 64 i 68cm dižine. - Deo izduvne grane, nalik nekom adapteru... Bio je na mojoj Hondi Sevenfifty gde je bio zavrnut izduv koji se kači na 3 šrafa. Raspon rupa je 78mm. - Semerinzi za prednju viljušku, novi, dimenzije su 41x54x7. Ne bih znao za koji motor su... - Držač za izduv. _ Nosač desnog fuzastera, sa polugom zadnje kočnice za Hondu VFR750 rc36. - Poklopac prednjeg lančanika za Hondu CBR 900RR SC28. - Poklopac repa, iza suvozačevog sedišta za Hondu CBR 900RR SC28. - Štitnik lanca za Hondu CBR 900RR SC28. _ Usisne tube karburatora za Hondu CBR 900RR SC28. To bi bilo to za sada :-). Pošto forum i dalje okreće slike kako on hoće, a ne onako kako ih ja postavim, namerno neću da rotiram, jer je krajnje vreme da neko od administratora uradi nešto po tom pitanju, već sam pisao o tome :-) 9 3 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 14, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 14, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga putuje za Vlasotince članu Zlatko LA... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2702 Napisano April 14, 2018 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze kociona creva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Dane Deda je napisao: Jel moze kociona creva. Može naravno. Ajd podatke na PP... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2015 Napisano April 14, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Gest za svaku pohvalu. Kad smo vec kod kacige, jel zna neko gde mogu da nabavim vizir za istu, planiram da je sredim za ćaleta, koliko puta se desi da nam ispadne neka voznja, a njemu fali kaciga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 15, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Kočiona creva putuju za Novi Sad članu Dane Deda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano April 15, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2702 Napisano April 15, 2018 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Shecki je napisao: Kočiona creva putuju za Novi Sad članu Dane Deda Nije bas meni, ali za naseg mladog drugara koji pokusava da se omotori. Sta cu kad obozavam omladinu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano April 22, 2018 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo I za Daneta , I za postavljaca teme - svaka cast obojici..! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Nosač fuzastera za VFR, otišao za Batajnicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Dihtunzi i nosač auspuha idu Bokiliću u Novu Pazovu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 25, 2018 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebali semeninzi ako su jos aktuelni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, KTM+A je napisao: Meni bi trebali semeninzi ako su jos aktuelni Moze. Ajd podatke na PP.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...