Jump to content

Moto Zajednica

molim aktivne forumase da procitaju ovu temu!

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

jako je tesko poceti sa pisanjem posle svega. ja sam Jasna- rodjena sestra poginulog motoriste Raska Andjelkovica (dana 8.4.2008.u ulici Mihaila Pupina na NBG-u...vama poznatijeg kao-  "rale"). jedini razlog zbog kojeg vam pisem je zato sto zelim da vam se zahvalim na posvecenosti! upravo sam citala vase sam komentare dana kada je nastradao takodje i one  vezano za sahranu. stvarno ne znam sta da vam kazem i kako da vam se zahvalim sto ste nam pomogli da ga ispratimo onako kako bi on najvise i zeleo. nemojte mi zameriti na shturim ili nejasnim recima, ali je stvarno jako tesko pisati. hvala ljudima koji su bili na sahrani, a takodje i onima koji su bili spreceni. ucinili ste samim dolaskom i otvaranjem temena forumu... jako puno... meni i Raletovoj devojci. za sada samo toliko. hvala jos jednom

Pozdrav svima

P.S. necu vam reci "Bog nek vas cuva"... jer da ga ima... ja ovo ne bih pisala

cuvajte se sami... i od sebe i od drugih.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2245 postova

Jaco,

ako ce ti biti nesto lakse, uskoro imamo par nekih akcija gde ce nas biti u vecem broju (dajemo krv, idemo u dom u Sremcicu i td), pa mozes da budes sa nama....da podelis tugu....da nas upoznas...mozda bi Rale voleo....

Nemam pojma ni da li ovo sto pisem ima smisla, ali ako mislis da bi ti pomoglo....

Drzi se,

Bojan

Guest gordanmg

Kad god ti bude nesto potrebno javi nam se, za TEBE smo uvek ovde.

Podeli s nama sve.

Pozdrav Jaco, cuvaj nam se ti kad on nije mogao.

Svaki put kad ubacimo kljuc u motor seticemo ga se i prvi gas je za njega.

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

• [tt]"Dolazio je odnekud, ni sa neba, ni sa zemlje. Da li mu je adresa bila "čardak ni na nebu, ni na zemlji"? Jahao je belog konja. Nosio sjajan oklop. U ruci držao zlatni mač. Da li je zbog toga bio "vidan kao svetlost"? Dolazio je da se bori protiv Hidre, da savlada Minotaura, da nadvlada Golijata, da ubiva troglavu aždahu, da pobedi na turniru pod gradom Leđanom. Zvao se nekad Herkul, nekad Tezej, David, Sveti Đorđe, Miloš Vojinović, Miloš Obilić. Bio je usamljeni ratnik, bio svetlost u večnoj borbi dobra i zla...
    Veran prijatelju u nevolji, pobratimu. Znak gospodstva, grb, nosio na štitu. Nad njim je leteo soko, sivi, pred njim trčao pas, verni. Vitez!"
    [/tt]

Bicemo uvek ovde Jaco...                                   

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Jaco, smatram da govorim i u ime drugih forumaša, kad god ti nešto bude zatrebalo tu smo svi. Šta god da treba. Samo reci šta možemo da uradimo.

Što Đuro kaže, možda ne bi bilo loše da dođete/pođete sa nama u neku od ovih akcija. Društvo će vam u svakom slučaju dobro doći.

Pozdrav.

Djole

• Zainteresovan, 528 postova

Na ono sto su drugari pre mene rekli, ja cu samo dodati da smo u kontaktu sa Anom a kako bi tebi bilo lakse i brze da nas kontaktiras ostavicu ovde moj broj telefona 064/203-55-11 Ivan.

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Suzuki Inzuma 250

Jaco,

svestan sam da mi ne možemo ni približno saosećati tvoj bol i da ti ništa ne može nadoknaditi brata, ali budi sigurna da će deo njega večno živeti na ovom forumu.Ostaje ti da se moliš za njega i da se nadaš da je sad na nekom mestu lepšem od ovog našeg.Čuvajući ga u sećanju i uspomenama, on će biti sa tobom, a da bi to mogla moraš prvo sačuvati sebe.

Čuvaj se,

Dušan

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Nisam siguran da je moguce naci reci utehe za tebe, ali svi koji smo tu cemo pomoci koliko god mozemo. Drzi se, budi jaka...

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

Jasna, sta god mi napisali ili izgovorili nema narocitog smisla

ucini stagod sto mislis da ti nece pojacati bol

siguran sam da ce svima biti cast da nam se pridruzis u predstojecim akcijama, bilo to dobrovoljno davanje krvi, pomoc deci iz Sremcice ili za povecanje bezbednosti u saobracaju

pozdrav

goran

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS

Oni koji ostanu pričaju o ljudima koji su prošli.

Kada bi mogao da oslušne čuo bi samo lepe stvari.

Drži se.

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Ne poznajemo se Jaco, nisam siguran da sam poznavao tvog brata .......posto smo svi deo jedne velike porodice Bikera, saosecam u tvom bolu............mnogo (previse!)  drugova sam ispratio - nazalost.

Nema reci koje mogu opisati osecaj boli..........na tebi je da se boris i opstanes - budi jaka, budi "bajkerka" u dusi........nastavi da volis - to je jedino sto moze da te odrzi.

Tuzan sam, ako mogu da pomognem .........na neki nacin, javi se.

Trenutno sam u Gabonu tel. +24107178888, u Srbiji sam od 01. do 08. maja tel. 063/282-162 pa onda opet u Gabon.

Zivot mora da tece dalje..........

• Svrati ponekad, 316 postova
  • Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7

Dok god je nas motorista bice i onih koji nam zavide na cistoti duha i jacini uma i pokusace na sve nacine da nas s.... !Ja ga nisam poznavao ali znam ko je-svi smo "mi" isti!!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja