sasa ns 1 3067 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je realno ići sa jednim spavanjem od novog sada preko turn severina do početka transalpine sa južne strane.To je oko 550 km .Spavanje i ujutru preko transalpine ,temisvara na novi sad .Oko 500 km. Kilometraža je srednje nategnuta za magistralne puteve.Ali da li je to realno i da li se nešto gubi u ovoj varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad vidim da ima cela tema o rumuniji,pa sam mogao i tu da se informišem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano April 9, 2018 Drug član, 2871 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može pretprošle godine mi odradili doduše nastavili po rumuniji posle transalpine.I to 8 motora nas 14 što poprilično rasteže putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcimZvornik 34 Napisano April 9, 2018 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zvornik Bosna i Hercegovina Motocikl: KTM superduke 1290 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mozes bez problema da odvozas tako. Mi smo u toku dana isli Zvornik- Novaci (pocetak TA) sa odmorima i stigli tamo pred vece.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 9, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Realno je, ja uradio pre dve godine, imas i putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan mozes bez problema,ali kad si vec tamo , zasto ne odvoziti i transfagarasan, po meni mnogo lepsi od transalpine . bolje produzi jos jedan dan pa da vidis i to , a ako se uklopis i Turda ti je lepa,tj rudnik soli , Salina Turda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...