cvele 1389 953 Napisano April 6, 2018 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco,kupujem kocionu gumicu spoljnog precnika 10mm i 2mm visine,ako neko ima ili ako znate neku prodavnicu gde je mogu naci,hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 6, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ako ne nadjes, vidi u Sigurnost Zrenjanin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 6, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Biker-Boy je napisao: ako ne nadjes, vidi u Sigurnost Zrenjanin Baš tako Sigurnost Zrenjanin radi po porudžbini i veoma su efikasni ja sam zimus uzeo komplet kod njih. 023 52 74 42 i 023 54 00 77. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano April 6, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za ljude iz Zrenjanina ja poslao kljesta posto nisam mogao da izmerim gumice,oni napravili gumice sklopili kljesta i poslali mi stare gumice nazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano April 7, 2018 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama,nazvacu ih u toku sledece nedelje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...