miki89 92 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, novi mezimac je stigao.. uskoro preuzimanje i prva test voznja, pa javljam rezultate. A dotle evo malo slikica dok se raspakujemo! 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano April 3, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Auu svaka cast, neka te dobro sluzi. Zaljubio sam se u MT-09 na sajmu sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam od kad je restyle izasao zaljubljen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci prodajes MT-07 iz potpisa? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Честитам колега! Даће бог да свако од нас овако себе усрећи новим мотором! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, milosmc said: Znaci prodajes MT-07 iz potpisa? taj je prodat jos jesenas 4 hours ago, VR46 said: Честитам колега! Даће бог да свако од нас овако себе усрећи новим мотором! hvala kolega najiskrenije zelim svima.. ja sam se mnogo trudio da ovo priustim sebi i onaj osecaj kad se zaljubis u svog ljubimca evo polse prvih 50km, utisci su fenomenalni.. jos se razradjujemo, ali oseca se ozbiljan obrtni moment 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano April 4, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Predivan kompaktan motor. Kako se cuju 3 cilindra, jel stock zvuk lepsi nego kod MT-07? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano April 4, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam, stock zvuk MT-07 je bas pitom tako da je sasvim sigurno da MT-09 zvuci bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano April 4, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Živko said: Ja koliko znam, stock zvuk MT-07 je bas pitom tako da je sasvim sigurno da MT-09 zvuci bolje moj je imao Akrapa bez DB killera a ako bog da srece i 09 ce A 09 se cuje jako lepo , dosta ta 3 cilindra lice na 4 po zvuku..barem kada je u pitanju fabricki lonac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano April 4, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, miki89 je napisao: moj je imao Akrapa bez DB killera a ako bog da srece i 09 ce Od toga ce tesko bilo koji stock da zvuci bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanaticRR 3 Napisano April 14, 2018 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Alpina BL380E Prijavi odgovor kao problematičan da se nagalasi da je tri cilindra, toce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano April 15, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan ja taj toce sam slusao i ne svidja mi se kako se cuje na leru.. nekako grokce.. ima ovde na 1.18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 15, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem da sa ovakvim auspuhom kao Toce dobiješ samo galamu i pregršt drugih problema sa radom motora, o performansama da ne pričamo. Danas fabrike tako dobro prave OEM auspuhe da su dobici sa zamenom drugih ozbiljnih/skupih auspuha minorni a najviše se dobija gubitkom nekog kilograma i manjeg grejanja. Zvuk se podrazumeva. Budi pažljiv, to što motor više galami ne znači da bolje ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano April 15, 2018 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni se ne svidja, nedolično mi takvog motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 15, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Grokće za sve pare meni se svidja ali mislim da bi mi postalo zamorno posle nekog vremena. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Akrap se jako fino cuje, pogotovo bez DB killera.. ono sto mi se svidja kod njega je sto je uradjen u saglasnosti sa yamahom tako da ECU u tom opsegu sam moze da koriguje smesu goriva, nema potrebe za dynom i powercommanderom.. i sto ce se najverovatnije mnogo manje grejati..ovih dana se vozim, nije jos temp ni blizu letnje i malo malo ukljuci ventilator.. mislim da ce neki protocni mnogo vise izbacivati toplote napolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 16, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovako, prosli smo i prvi servis i period razrade.. Prvi servis u Plattneru sa podmazivanjem lanca staje u 11150RSD.. Sada kad mozemo da se vozimo kako valja, mogu reci da motor ubija kako ude.. Moze se reci da je prava adrenalin masina U poredjenju sa 07, ispod koje samo se smejao ispod kacige, sa 09 vristim ispod kacige.. Za sada imamo i malo opreme, tu su crash barovi, podizaci na stender i stize uskoro jos..a dotle par fotki..umetnickih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Maj 16, 2018 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga gledao nesto prije kupovine Tracera i bas se bio zagrijao, i to bas za tu semu boja, al prevagnuo suvozac na duzim putovanjima.(ljepsa polovina jbg). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKAVUK 0 Napisano Maj 18, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Loznica, Srbija Motocikl: Yamaha MT-09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Želeo bih i ja da se pohvalim... Motor je stigao sredinom aprila i do sada sam prešao oko 4.000 i ispunio je sva moja očekivanja... Uradio sam nekoliko fabričkih modifikacija... Slede fotografije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKAVUK 0 Napisano Maj 18, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Loznica, Srbija Motocikl: Yamaha MT-09 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam modifikovao u prvih 500km jer mi se neke, pre svega funkcionalne stvari, baš i nisu svidele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 18, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan @CIKAVUKLep lep, bas lep.. ja u mom uzivam svaki dan.. trenutno razmisljam o izduvu, u opciji su akrapovic carbon ili black widow carbon 300mm.. Kakvo je comfort sediste i vizir, to su mi bile stavke o kojima sam razmisljao i koliko si ih platio? Moram priznati meni se handarm za tablicu svidja, kao i ona plastika sto ide bocno na radijator.. za handarm bih mozda stavio samo onaj tanji.. i cekam da neko izbaci integrisanu stopu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKAVUK 0 Napisano Maj 18, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Loznica, Srbija Motocikl: Yamaha MT-09 Prijavi odgovor kao problematičan Taj tanji nosač ima na stanju u Bijeljini... Proveriću koliko košta pa ću ti javiti... Vizir osim estetike nema funkcionalnost, verovatno je bacanje para... Sedište je bilo na stanju u Yamaha radnji u Bijeljini i kad vratim PDV mislim oko 170 da me izašlo, i to je apsolutno obavezno, bar za moje dupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 18, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm ta cena od 170 je interesatna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 18, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Inace stavljeni i stitnici prednje vile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Maj 18, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Motor definitivno izgleda 100 puta bolje sa tim nosacem tablice na repu... A ta crna boja mu stoji vrhunski! Meni je makar brutalna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...