Buraz_Velja 0 Napisano April 2, 2018 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vlasenica Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko znao šta je sa mojim skuterom Keeway Hurricane 2t 50ccm Znaci nesto me zezala uljna pumpa i ja je isključim te počnem ja mjesto ručno benzin i normalno isao I ove zime odlučim malo skuter da osvjezim znači Novi Klip Cilindar Karike Kaiš Varioma Saug Očistim karburator I zapalim auspuh reko da obgori malo Rolnice mi sutra stižu Trenutno su od 5g na njemu i takve sam i poručioz Znaci skuter ide fino od 0_20 od 20- 40se guši teško ide kao da bez goriva ostaje znaci ostajem bez gasa ali to se desi samo uz manje brd i ravnica dok nizbrdo se ne osjeti,posle toga kad nekako predje 40kmh pa negdje do 70kmh kao da turbinu ima znaci leti sta moze tu biti uglicu sam stavio na zadni zarez odozdo odnosno digao sam je max a kad je bila i jedan zarez manje isto se to dešava Dal bi mogao da je stavim na sredinu Bil se sta popravilo Ili možda da je los filter goriva Svjecica je dobra ngk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano April 4, 2018 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakava ti je boja svecice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Buraz_Velja 0 Napisano April 4, 2018 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vlasenica Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, muljaz je napisao: Kakava ti je boja svecice? Neka između boje sive kaffe i sviijetlim sivkaste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...