skohajm 184 Napisano Mart 20, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svog ljubimca. Druzili smo se unazad 5 godina i sad je vreme za nesto novo. Zainteresovani me mogu kontaktirati na 0631053277. Cena: 7250e Hvala čika Burđi za foto-sešn Oprema:- ABS2, ASC, BC, RDC, LED, Xenon, grejaci rucki.- ADV vizir i deflektori- ADV sedista- H&B gornji i donji rolbar- Akrapovic auspuh (+fabricki)- sva 3 BMW vario kofera sa nosacima- dve torbe za bocne kofere- prednji i zadnji produzetak blatobrana- bocne torbice- Touratech zastita hladnjaka i dizni- Tuoratech prosirenje za copavu- Touratech "tempomat"- K&N filter- povisen korman- BMW tank torba- naslon i rostilj za top caseVlasnik pet godina. Uvezen iz Nemacke sa kompletnom servisnom dokumentacijom i racunima.Veliki servis uradjen u Delti. Uvek je sipano Castrol ulje u motor i Motul 75w140 u menjac i diferencijal.Sva ulja su menjana na 10k km. Motor radi, ide i cuje se kao nov. Gume su Metzeler Tourance Next dot2016.Motor je mazen i pazen, i prodaje se zbog kupovine novog modela. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1867 Napisano Mart 20, 2018 Drug član, 2863 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan godište Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Mart 20, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan '08 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Mart 20, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, JevtaNS said: godište '08 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Mart 20, 2018 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znam coveka i znam kako je odrzavan motor, necu da pisem hvalospeve. Da mogu da se pruzim taj motor bi sigurno presao u moje vlasnistvo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Mart 20, 2018 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Burdjan bi imao problem samnom , jer bih se pozvao na pravo preche kupovine - smatram da imam isto jer motor znam od prvog dana kako je uvezen (40-tak 000km ), prisustvovao sam mnogim redovnim servisima, ugradnjama (kvalitetne) opreme , bili zajedno na dosta lepih duzih I kracih voznji - ali pare nisu problem , para nemam... -) A sad bez sale , motor je stvarno super! Ne troshi ni kap ulja I ide kao besan... zaista odlican primerak MK2! Svi fabrichki tzv opozivi odradjeni u BMW Tomic Zagreb (ko se razume zna o cemu pisem) licno sam bio prisutan! Uvek je bio koriscen I odrzavan sa ljubavlju I paznjom I zbog toga je I dalje u top stanju I u svakom momentu spreman za put bilo gde.! P.s. Burdji kapa dole za profi fotke! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 20, 2018 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Шта да кажем... с обзиром да се човек углавном возио самном овим мотором и да кад год му је нешто мењао сам углавном био присутан... и зато знајући колико је стварно редовно одржаван и све како треба рађено на њему,иако не волим ГС да сада имам прилике да га купим узео бих га због стања у којем је. Исто као што сам узео и мог РТ од човека из исте екипе управо због стања без обзира на године и километражу... и ево прође година и 15К км а РТ само преде! Све препоруке за овај горепоменути ГС! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Maj 18, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ode. Novi vlasnik "ne gasi..." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 18, 2018 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Brrmmm....brrrmmmm 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 18, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, miljan_tracer je napisao: Brrmmm....brrrmmmm Sad nick menjaj u miljan_gs 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 19, 2018 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze u Gile Tracer ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 20, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 19.5.2018. at 5:38, miljan_tracer je napisao: Jel moze u Gile Tracer ? Aaaaaa, nece da moze rodjo , Gile je za drugu temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...