ivan1605 39 Napisano Mart 18, 2018 U prolazu, 38 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Honda Silver Wing T 400 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam Ivan i imam 37 god. iz Grocke sam a trenutno zivim i radimu Podgorici. pre 3 god kupio sam skuter za do posla i po pljuge i eto me ovde.... jos uvek sam na kinezu 4t 50cc. na njemu imam predjenih 15k i resen sam da krenem po A kategoriju. mislim da mi je mesto ovde, zelim da gazim dosta km i vase iskustvo je za mene dragoceno, mislim da cu uz vas biti racionalniji po odabiru prvog maxi skutera i samim tim gaziti puno sigurnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 18, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blinki 13 Napisano Mart 18, 2018 U prolazu, 26 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki Rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav na pravom si mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...