Honda Lover 11 Napisano Mart 13, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: XVS1100 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna preporuka za izradu custom guvernala za copere, takodje gde izraditi kociona creva i sajle koje treba produziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Mart 13, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice creva i sajli Boban sajle iz BG-a, ja bio prezadovoljan na prethodnom motoru. Neki poseban oblik guvernale ili? Na Shadow 600 sam stavio Ape Hanger od 40cm visine plus rejzeri, guvernalu sam kupio kod nas polovnu za 50 evra i 30 evra rejzere. Pogledaj i na KP, ima pristojnih ponuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda Lover 11 Napisano Mart 21, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: XVS1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam na KP ali nema neki izbor...pre bi neko da mi napravi po meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...