Throttle Addict 918 Napisano Mart 20, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan a jel smemo sa vama mi Akrapovichi...Ako nosis rekvizit poznat u narodu kao rostilj mozeeee :) Salu na stranu, bitno je druzenje, bar mi ne treba da se delimo...Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2558 Napisano Mart 20, 2018 Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, sashac je napisao: a jel smemo sa vama mi Akrapovichi... Ako idem ja sa fabrickim mozes i ti sa Akrapom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2573 Napisano Mart 20, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2640 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Tad sam najverovatnije na moru, za sada je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 21, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da pitam za datum kada planira da se ide, ako nije tajna, da bih mogao najaviti taj dan off u firmi Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Mart 29, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam gde je tema nestala a sad mi je jasno...imamo vremena do Jula ondak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano April 2, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan I ja se prijavljujem za posetu ako se bude islo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 2, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda budem ranije isao kod Roberta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se i ja. A i vozim mu motor za dve nedelje da mi uradi auspuhe i spojne grane. Sent from my SM-J730F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...