Svaler 1990 Napisano Mart 18, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li moći dvorište/ulica da primi toliki broj dvotockasa i bajkera? Inicijativa je odlična ali da ne prevazidje neke realne razmere mogucnosti Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Војвођанске улице су мало шире од тих у Низоземској Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 18, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bocca_bastard je napisao: Pa gde si bre Svaleru Neka slika kolena Mora da su ostali tragovi klečanja na kukuruzu, u ćošku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 18, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Војвођанске улице су мало шире од тих у Низоземској Послато са SM-A520F уз помоћ ТапатокаBio si u nizozemskim ulicama? U vojvodjanskoj ulici gde sam stanovao nisu mogla da se mimoidju 2 auta. Ali ovde se radi o nekoj drugoj ulici koja nema veze ni sa jednom a još manje sa drugom pa sam samo dobronamerno zeleo skrenuti pažnju na moguću zajebanciju vezanu za organizaciju. A razlog tvog posta mi nije jasan iako i ne želim da ulazim u to. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Mart 18, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Preko puta Robertove kuce se nalazi veliki parking Univerexporta,tako da ne brinete da li ce svi motori imati gde da stanu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10562 Napisano Mart 18, 2018 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Mart 18, 2018 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako za ovo čuje Robertov konkurent iz Ade i namjesti mu neku tržišnu, ili kakvu već, inspekciju... Eto Robertu problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 18, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako za ovo čuje Robertov konkurent iz Ade i namjesti mu neku tržišnu, ili kakvu već, inspekciju... Eto Robertu problema. Imamo i mi valjda neke "veze" majku mu Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11815 Napisano Mart 18, 2018 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to lik i perfekcionista,da ne verujes,ja vicem sve super,on vice nije bezi milimetar ne vidis ti,ajaoj ja samo hocu da sednem i teram,a on sve ponovo rasklapa i steluje,ja opet sve je ekstra on vice sad je na drugu stranu milimetar,i tako jedno tri sata a mogao covek da me odradi za 15 minuta,covek za svako postovanje,bice mi drago da se pridruzim voznji. 01. Alekre (Smederevo) 02. zlig0r (Novi Sad) 03. ThePainkiller (Kula) 04. Bocca_bastard (Novi Beograd) 05. Biker-Boy 06. ZEMZEM (Zemun) 07. Tatkonadzeja (Beograd) 08. Krmco (Beograd) 09. DraganNS (NS) 10. Nemanja_Denke (Beograd) 11. Draki (Bijeljina - Novi Beograd) 12. Štef (Beograd) 13. Throttle Addict (Sabac) 14. Satelis (Beograd) 15. PitaNS (Novi Sad) 16. Symon 17. Nikola R1 (Sabac) 18. Gox (Novi Sad) 19. Guliver (Ugljevik, RS-BiH) 20. Simon69 (Mladenovo) 21. Sargeras (Beograd) 22. Barezi(Turija) 23. Dejan Bandit 1200 (Beograd) 24. Sega (Zrenjanin) 25. Alexa (Beograd) 26. Lucky Vladano (Beograd) 27. svaler (Temerin) 28. Bruno 68 (Borca) 29. Miho 30.piki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Mart 18, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Poznata mi je ta priča o nameštanju inspekcija sa Robertovim slučajem, pa otuda možda i njegova neodlučnost da prihvati ovakvu posetu o kojoj će brujati selo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 18, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ideje, ako se desi da dođje do promene plana...u dogovoru sa njegovom porodicom se dogovorite da održite negde skup za koji on neće znati i gde će se pojaviti vezanih očiju u potpunoj tišini. Onda se pali jedan motor, pa na drugom kraju drugi motor, treći.. pa orkestar.. Podseća me na trubače i izgubljeno jagnje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Mart 18, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Savan said: Pazi ideje, ako se desi da dođje do promene plana...u dogovoru sa njegovom porodicom se dogovorite da održite negde skup za koji on neće znati i gde će se pojaviti vezanih očiju u potpunoj tišini. Onda se pali jedan motor, pa na drugom kraju drugi motor, treći.. pa orkestar.. Podseća me na trubače i izgubljeno jagnje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro ahhahaha izgubljeno jagnje....biće ovde svašta do kraja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 18, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan A krenulo je od obicne kafe i voznje do coveka-ljudine! Mi smo se coveku najavili i sve to stoji, ali mi se opasno sad svideo @Savan -ov predlog, mozda bi to i bilo bolje zbog "sitnih" dusa, neki restoran, kamp, parking prostor itd van Ade, u susednom selu, gradu bilo gde. Verujem da bi to izazvalo jos jace emocije u njemu, a zasluzio je da svi mi skinemo "kacigu" Ko od kolega zivi u tom kraju ili poznaje bolje, moze da predlozi neki restoran, kamp itd i lepo se sastanemo tamo sa Robertom, naravno mi regulisemo racun i bilo koje troskove... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Mart 19, 2018 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam Savanovu i Addict-ovu ideju... Mislio sam i sam da nešto predložim u tom smislu jer, s obzirom na veliki odziv, da ne napravimo čoveku haos u kući iz najbolje namere. Treba smestiti 30 i više ljudi, samo da skuva kafu pa odakle mu toliko stolica i šoljica, čovek obrađuje metal ne drži kafanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Mart 19, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da mi treba da to odradimo. Samo bi lud pomislio da Robert treba to da uradi a jos ludji da pomisli da on finansira to. Druga stvar ne treba praviti od ovga neki "cirkus" ili "samopromociju". Treba otici kod covjeka upitati ga zdravlje, popit kafu sa njim i vratiti se kuci. Pisacu ja poznanicima iz Ade da mi jave sta ima od restorana, lokacija da preporuce pa cemo vidjeti gdje da se okupimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 19, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i pisao, sve je krenulo zbog postovanja prema Robertu i koji mi je u mail-u napisao da mu je krivo sto nece cuti zvuk svog dela na FJR-u jer je do sad samo jos jedan par topova odradio za FJR-a i to pre par godina.Kolegi Nikola R1 je bas u tom momentu uzeo da radi top, i onda se rodila ideja izmedju nas dvojice da odemo na kafu kod coveka sa pristojnom milostom i sve u vidu znaka postovanja, koju sam ja preneo ovde u drugoj temi i koja je ubrzo zatim prerasla u ovu sjajnu ideju zahvaljujuci Guliverovoj temi.Mislim da niko ovde ne pravi samopromociju niti zeli da ovo pretvori u nesto slicno i da su se ovde javili ljudi koji su prezadovoljni njegovim radom i utiskom koji je ostavio putem mail-a i koji cene njegov rad i volju za istim.Covek me je odusevio kroz par virtualnih recenica...Posto je ovo preraslo u grupnu posetu treba imati na umu Robertovo stanje i shodno tome odraditi kao sto je vec pisano u prethodnim postovima.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Mart 19, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Taman da se i ja oporavim pa mogu da idem.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Mart 19, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, bocca_bastard je napisao: Ja cu poneti svoju soljucu i 200gr kafe za u kucu. I malu hoklicu svi problemi rijeseni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Mart 19, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Opste je poznato da mi Srbi od muve pravimo slona Ali avaj takav smo narod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 20, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc nam se javio Robert, odusevljen je nasom idejom i jako mu je drago ali iz njegovih licnih razloga koje ne bi ovde navodio, zamolio nas je da se vidimo na moto skupu u Adi koji organizuje MC Cobra.Rekao je da mu je tako najlakse, na skup bi dosao u par navrata u toku danu da bi se video sa nama.Zdrastveno stanje mu ne dozvoljava da bude dugo sa nama i treba mu cesto odmora i zato misli da je najbolje da se vidimo kao sto je gore vec napisano.Moto skup se odrzava krajem jula meseca, mi se mozemo organizovati i iskoristiti priliku da se upoznamo medjusobno i da se vidimo sa Robertom.Robertu smo napomenuli da ovo sve ne gleda kao neku obavezu i da mi zelimo njega da ispostujemo i da cemo svaki njegov predlog ispostovati....Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10562 Napisano Mart 20, 2018 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jos i bolje, ovako je 3 u 1, Robert, moto skup, i kupanjac na bazenu u Adi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 20, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jos i bolje, ovako je 3 u 1, Robert, moto skup, i kupanjac na bazenu u Adi Bas tako, on kad bude mogao i koliko mu zdravlje dozvoli bice sa nama a van toga mi se mozemo druziti, organizovati nelu zajebanciju u kampu...verujem da pojedinci u kompletu prve pomoci imaju rostilj Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10562 Napisano Mart 20, 2018 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znam da neki ne idu iz dvorista bez rostilja, nose ga ko licnu kartu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Mart 20, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uh u Adi je vrhunski skup Bice i mladjane Madjarice za nas koji to volimo Onda motorist i ostali vidimo se u Adi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 20, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Biker-Boy said: Znam da neki ne idu iz dvorista bez rostilja, nose ga ko licnu kartu To me raduje, jer mi kumara nece biti tad u Srbiji a on u Africi ima i dasku za secenje mesa pored rostilja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 20, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan a jel smemo sa vama mi Akrapovichi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...