bludni_sin 2 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan ... Godo je stigao!!! ;D ;D ;D Drugari, krajem prosle nedelje konacno kupih motor. Cekanje se isplatilo, jer sam nasao prefektno ocuvan primerak. ;D Doduse ima dve zagrebotine od kojih je jedna na auspuhu, a jedna na repu, ali to je minimalno i nastalo je ili prilikom transporta ili prilikom uterivanja u garazu... Suzuki GSX-R 600, 2005 godiste, 4200km, u salonskom/fabrickom stanju, nefarban- bez padova. Uvezen iz USA, sa svom pratecom dokumentacijom, 100% legalan. Kod nas nije ni vozen, jer je uvezen pre 20-ak dana i registrovan na dan kada sam ga kupio. Od dodatne opreme ima slajdere i integrisanu LED stopaljku (ako to uopste spada u opremu ;D). Na njemu su jos prve gume, plocice i lanac. Takodje i izduv je fabricki, i to mi malo smeta jer je mnogo glomazan - a i nisam odusevljen zvukom, tako da ce prvom prilikom da padne neki otvoreni top. ;D Nadam se da u ovaj da vozim bar celu sezonu, jer u prosloj sezoni promenih tri motora bez ikakvog racionalnog razloga! ;D Evo i par fotki, mada je u prirodi ta crvena mnogo lepsa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobicaSm 0 Napisano April 21, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: NBGD, blok 44 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep! I za auspuh si u pravu, izgleda kao da je tudji. Uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 21, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E svaka ti dala. Ja se jos zabrinuo da si odustao od kupovine. Nek je sa srecom. Prvi lep dan ili ja dolazim do tebe ili ti do mene da se to zalije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dobar pazar, nema sta! Srecno i lepo da se navozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo,lepo u p... m a.... :D !! Sretno druze!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan puno lepih kilometra zelim,,,,a auspluh....ja tu nebi nista diro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Lepa zvercica .Cestitam na kupovini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini. I ne primici se rubrici Oglasi.Prodajem neko vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 22, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da....to su ti beogradski dj-evi....žene, gadro i brzi motori...sine, ajde povedi i mene nekad u zezanje ili barem u Grinet na kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Javi se veceras pa da idemo u neko zezanje ;D ;D Imao sam priliku da vozim K5 ... Sta da ti kazem .... sve znas ... dobar motor stvarno ... Cestitke i da te dobro sluzi ... I sto kaze drug Lalajko ne prilazi rubrici Oglasi ;D ;D ;D Ae pa neka je sa srecom druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel to taj? Au, lep je nema sta... (citaj: ima da castis prvom prilikom!) Svaka cast na kupovini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da, da....to su ti beogradski dj-evi....žene, gadro i brzi motori...sine, ajde povedi i mene nekad u zezanje ili barem u Grinet na kafu ;D ;D ;D Leeep ! al' te vuce crvena boja ! jel' to zbog cica ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bludniche...stvarno lep! Ovaj ostaje malo duzze,nadam se....postao si kao jedan chlan,necu da ga imenujem,ali ime mu pochinje sa Jas! ;D Sa srecom,drugar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Ako Bog da, bice vioznji i cascavanja! ;D Ako moze neko od admina da mi zabrani otvaranje teme u "Prodajem", to bi bilo idealno! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lep moto ,neka ti je sa srecom da sto vise kilometara predjes bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 22, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Јој јеste lep... Posto mi prodas ovo jare? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 22, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bludniche...stvarno lep! Ovaj ostaje malo duzze,nadam se....postao si kao jedan chlan,necu da ga imenujem,ali ime mu pochinje sa Jas! ;D Sa srecom,drugar! Ja znam jednog čije ime se završava na ...minko, ne znam dal' je to taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan čestitke bojša!!! nemoj sad sa ovim da se zakopavaš, cbr-ku i ninju još nisi posedovao ;D ;D samo, molim te, nabavi neki nosač za tablicu, nemoj da se vozaš ovako k'o ljakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 22, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan samo, molim te, nabavi neki nosač za tablicu, nemoj da se vozaš ovako k'o ljakse ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan samo, molim te, nabavi neki nosač za tablicu, nemoj da se vozaš ovako k'o ljakse ;D ;D ;D Hoce ljudi da te prepoznaju kad ih obidjes na tocku ;D ;D ;D ;D ;D Svaka cast,ovo je prava masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Mislim sta reci...osim koliko kosta i gde ovako nesto moze da se pazari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobar izbor nema sta, i da uzivas u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina, sve cestitke i puno km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jooj što je noov i leep! Za preprodaju je extra, ne mogu mu nađu manu da ubijaju cenu ;D ;D Ja zaboravih da čestitam pazar i da se sit navozaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo i u pravu si za auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...