milje80 362 Napisano Februar 23, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Givi Maxia V 56, nova. Nikad vozena i nema tragova koriscenja. Imam racun iz TC Motoshopa, kupljena u decembru 2017. Tri kljuca. Narucio sam je i u medjuvremenu naisao na povoljan komplet Givi treker i sad mi ne treba. Cijena je 200 eura i fiksna je. Prodajem Givi E41keyles bocne kofere. Oba su koriscena dvije sezone nemaju nikakva ostecenja. Tragovi koriscenja minimalni kao novi su. Oba kofera imaju isti kljuc. Imam samo jedan kljuc. Imaju crne reflektujuce trakice koje se odlicno uklapaju jer se ne vide danju. Razlog prodaje isti kao i za Maxiu... stigli trekkeri. Cijena 100 eura i fiksna je. Prodajem bocne nosace kofera za TDM 900. Dobio sam ih uz Givi Trekker kofere ne trebaju mi. Mislim da su Givi. Nosac za kacenje kofera ne ide sa njima, nedostaju 3 gumice. Mislim da nisu krivi. Stanje je po meni veoma dobro. Cijena 70 eura i fiksna je. Kontakt telefon 00387 66 703 753 najbolje Viber ili SMS zbog posla cesto ne mogu da se javljam. Zainteresovanim saljem detaljne slike. Zivim u Banjaluci pa bi se oko isporuke dogovorili. Ako neko kupuje sve zajedno popust je 70 eura. Izvinjavam se ako slike nisu ok, ali nikako da to ubacim kako treba. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 23, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan za nosače i kofere, šaljem ti pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Februar 23, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu nikvuksa za sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 23, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 24, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan E kud sam zaspao u 10 sinoć Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Februar 24, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 24, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Е мајку му кад нисам ти кад треба... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...