mihajlosprint 0 Napisano Februar 18, 2018 U prolazu, 1 post Motocikl: sprint exactly Prijavi odgovor kao problematičan U toku voznje skuter mi se ugasio,pokusao sam da ga upalim vergla brze nego pre ne znam sta je u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 18, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako je cetvorotaktni, ili je prezubio, ili je neki ventil zaglavio, pa nema pravu kompresiju. Ako je ovaj dvotaktni Sprint Exactly, ili je karika, ili semering na radilici, ili dihtung glave ili cilindra, pa ponovo negde gubis kompresiju. I, procitaj pravilnik foruma, i predstavi se kao sav normalan svet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...