amirhosic@gmail.com 1 Napisano Februar 14, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bihać Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumašima, imam jedno pitanje. nedavno sam kupio kawasaki Versys 650, 2016 godina. Kada upalim motocikl stalno je upaljena lampica od ABS-a. Da li to tako treba da bude, jer sam primjetio na snimcima istih motora da je ona u većini slučajeva upaljena. Zahvaljujem na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Februar 15, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Lampica se gasi kada motor krene i postigne odredjenu brzinu. Najcesce 10 km/h. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amirhosic@gmail.com 1 Napisano Februar 15, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bihać Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skiboban, zahvaljujem..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...