slobasuper9 2275 Napisano Februar 5, 2018 Drug član, 993 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Toyota Yaris 1.0 2000 godiste. Kod mene je 6 godina. Ja sam joj drugi vlasnik. Uvezao sam je za sebe iz Slovenije 2012 te. Ima ulaganja u limariju ostecenja od gradske voznje. Gume su dobre sve 4 zimske i dajem 2 letnje vozene jednu sezonu. Registrovan do septembra,mali servis juce uradjen. Zamene me ne zanimaju jer mi treba kes. AUTO NEMA KLIMU . Na linku mozete videti detalje i slike vozila. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11780811/toyota-yaris-10-vvt-i Cena je podlozna korekciji poprilicno ali o tome bi prodiskutovao uzivo sa potencijalnim kupcem. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Februar 5, 2018 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi za zenu ovako neki mali gradski auto. Ima li jos sta od ulaganja? Kakav je na trapu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2275 Napisano Februar 25, 2018 Drug član, 993 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Yaris prodat.Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...