GoranTini 319 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeru, u nedelju sam se vratio iz Hrvatske doduse autom, ali posto na leto planiram da obidjem Hrvatsku bajkom,javljam ti se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker5 0 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: HR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momak !!! kasnis 3,5 god zamnom Nikud ja ne kasnim i ovo mi je brzo prošlo, zato i vozim chopera, he he hee. Pozdrav bajkeru, u nedelju sam se vratio iz Hrvatske doduse autom, ali posto na leto planiram da obidjem Hrvatsku bajkom,javljam ti se. Naravno samo se ti javi, pa bumo popili i kakvu pivicu. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 23, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav & dobrodosao na forum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano April 27, 2008 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, Zagrebacki purgeru ! Ja sam rodjen u Zagrebu i rodom sam Purger Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker5 0 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: HR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, Zagrebacki purgeru ! Ja sam rodjen u Zagrebu i rodom sam Purger Greška, nisam PURGER, nego TUROPOLJAC pl., he he hee. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao covece na dva tocka :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko plecas 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzzz zemljak ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano April 29, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelju i dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan welcome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...