demro.st 435 Napisano Januar 29, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav nasao sam izgleda dobru firmu za nas čoperase vidite link choperstile.sk čini mi se dosta pristupacne cene samoneznam kako sa placanjem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 107 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, demro.st said: choperstile.sk chopperstyle.sk 3 hours ago, demro.st said: kako sa placanjem I kako sa dostavom? Piše da dostavljaju samo na području Slovačke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 426 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan a sta je pristupacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Januar 29, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Dobrih stvari ima i cene su OK ali mislim da nema sanse da mi dodjemo do ovoga lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 30, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan neznam kako bi sa post expresom vredi se mozda raspitati cene su cini mi se jeftinije nego u luisu,,,mozda gresim izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 27, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 29.1.2018. at 23:53, Protulsr je napisao: Dobrih stvari ima i cene su OK ali mislim da nema sanse da mi dodjemo do ovoga lako. treba da mi stigne crash bar za moj virago... kurirska sluzba ,,,pisacu rezultat kako je stiglo...vec je na adresi kod kolege gore u sk- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Februar 27, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ajde javljaj kako si prošao pa da se i ja organizujem za neke stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Mart 27, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga interesuje : crah bar, drzaci dodatnih farova, sissy bar, produzene komande, tvrdi koferi bocni i za zadnji, batwing za copere neka me pita. Ima u ponudi za dosta motora. Doduše zasad samo po naručbi možda kasnije več i na stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN MOTORCYCLES 46 Napisano April 7, 2018 moto-raven.com, 100 postova Lokacija: Palić Motocikl: Kawasaki VN 1700 Voyager, Kawasaki GPZ 900 R, Yamaha XS Eleven 1100, Suzuki GSXR 1000 L7, NSU OSL 251, BMW R 1150 R Rockster 80 Edition, NSU Prima III, Piaggio Vespa T5, Piaggio Vespa NV 150, Honda CBR 900 RR SC 28, Kawasaki W800 Street, Honda XL 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.1.2018. at 16:50, demro.st je napisao: pozdrav nasao sam izgleda dobru firmu za nas čoperase vidite link choperstile.sk čini mi se dosta pristupacne cene samoneznam kako sa placanjem ... ...pogledajte: https://www.motea.com/en/ ....sajt je baš "user friendly".....sve delove za vašeg ljubimca možete pronaći jednostavnim unosom imena u pretragu i aplikacija će izbaciti sve delove na raspolaganju za predmetni motocikl....... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano April 11, 2018 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Jesi narucivao sa "motea", dal moze za Srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...