jasminko VIR 1416 Napisano Februar 22, 2018 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga ja ni preporučio za sečenje nego kao već gotovu lepotu. Nisam video ništa očuvanije (sređenije), kao da je sada sa trake sišao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan slazem se...mada, kad imas neku vizuju, nista nije greota, pa ni seci savrsheno ocuvan cb 400 four... ja sam naleteo na cb400n u Kekendi, u prilicno originalnom stanju, eno je trenutno u radionici u sad poprilicno neoriginalnom stanju i plan je da bude spremna za novu sezonu...i isto je gomila ljudi rekla da je greota da je secem i da je bolje da je vratim u savrsheno fabricko stanje...al djavo ne da mira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, jasminko VIR je napisao: Nisam ga ja ni preporučio za sečenje nego kao već gotovu lepotu. Nisam video ništa očuvanije (sređenije), kao da je sada sa trake sišao . a pogledaj ovo: covek ima 2 cb 400 four, jedna u originalnom stanju, a drugu je preradio u cafe-a...tako da nema geote! obe su prelepe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Februar 22, 2018 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da je to taj iz oglasa ?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ne, nije...samo ti se cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Na nekom skuteraškom forumu neko je postavio slike BT-50N odrađenog u.....caffr racer-mad max hibrid....izgleda odlično...izdetaljisan,bar ono malo što je ostalo. Viđao sam par prerada Pucha i Tomosa u čoper,neke uspešne a neke manje... Odlično je što ima eto par tih radionica i kod nas,pa napokon može nešto smisleno da se uradi i sa 50-kama....Pre par godina sam video Free bez plastika,metalik plav ram...pre nego što su odradili ruckus-a i onu Hondu za Discavery. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 23, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan vidim da treba da budem jasniji,ali nikako ispod 750 kubika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Februar 24, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan U jeeee,ma baš. ....e,jeste kao onaj bik...simbol Španske neke regije...viđam ima i po kolima nalepnica...taj fazon...ma dobar fazon načisto! Koliko ima kod nas majstora koji se bave ovim poslom?Sećam se,ovde na forumu Oblak mu je bio nick name,pa Anđeol sa onom peglicom koja ima motor od Honde 650ccm čini mi se....pa se opet pojavio u nekoj temi čovek.Nik mu neznam ali slika je njegova,mislim na profilu...Tako da ne bi bilo loše da se,pored Vršca sa club125 zapljunu još neki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Februar 24, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 24, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam motor koji je pogodan za cafe racera cb1100r 1400€, nije u originalnom stanju ali za cafea ubio se, preko ga nemas ispod 5500€. Ima papire, prevod moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14461 Napisano Februar 24, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Auu kao da su napravili pripremu za preradu kada su ga konstruisali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Februar 24, 2018 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Imaju smeka te cafe racer sprave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Februar 27, 2018 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Cafe-Racer-57413854-oglas.htm Mada meni bez zicanih felni nije to to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 27, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, tomaesp je napisao: https://www.kupujemprodajem.com/Cafe-Racer-57413854-oglas.htm Mada meni bez zicanih felni nije to to... Tomo brate,motor je odvratan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 27, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 2/24/2018 at 13:27, Havarisan je napisao: Imam motor koji je pogodan za cafe racera cb1100r 1400€, nije u originalnom stanju ali za cafea ubio se, preko ga nemas ispod 5500€. Ima papire, prevod moze. znas koliki je put od tvog motocikla do ovog...Da imas ovakav gotov,druga prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Februar 27, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, sashac je napisao: Najjače je što mu je tablica blatobran unutrašnji, da ne prska po vitalnim delovima...obrati pažnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, gox je napisao: Najjače je što mu je tablica blatobran unutrašnji, da ne prska po vitalnim delovima...obrati pažnju ovo je cafe za Kaliforniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 28, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, sashac said: znas koliki je put od tvog motocikla do ovog...Da imas ovakav gotov,druga prica. Ovo nije cb1100r, ovo je obican cb1100 ili 900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije ni bitno toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 20, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Posto vrtim hiljadu nekih kombinacija,nadjoh odlican motor komplet sredjen u Nemackoj.Ali nesto se racuam,star je dosta,94.to,u pitanju je yamaha xjr 1300,jeste bas ono sto trazim,ali 4500 evra plus carina,putni troskovi,troskovi trasporta...ima izadje 6500. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=259235386&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.modelDescription=xjr&pageNumber=6&scopeId=MB&searchId=2189403c-0ca5-2097-d696-22dfccdf602a Ovde na oglasima ima xjr 1300 plava,ali mi je nesto mnogo dugo na istim.I zasto ih nema uopste?Da spustim cenu,ostaje mi 3500 da se zezam,a necu potrositi toliko.Zanima me sta je to sa xjr-ima,pa ih nema uopste?Kakve su za odrzavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Mart 20, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, sashac je napisao: .Zanima me sta je to sa xjr-ima,pa ih nema uopste?Kakve su za odrzavanje... Nije nista, vec su 1300ccm, a kod nas se to izbegava zbog cene registracije Odrzavanje je kao i kod svakog klasicnog cetvorocilindrasa, ni skuplje ni jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 20, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Biker-Boy je napisao: Nije nista, vec su 1300ccm, a kod nas se to izbegava Odrzavanje je kao i kod svakog klasicnog cetvorocilindrasa, ni skuplje ni jeftinije pa registracija je ista kao i za hiljadarku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Mart 20, 2018 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nije, preko 1100 je skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 20, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 20, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije od mog fazera,jer ima 40 kw manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...