Baki Vrsac 234 Napisano Mart 18, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, (B)ubica je napisao: Pa genije si...dobro je da si video!!! Kod mene je puklo ko zna od kad Ja tek danas provalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 18, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: Ma original i kod mene tako... neverovatno.... skratio sam ga i ponovo navukao... mada mislim da bi možda trebalo i da se zameni jer trpi i temperaturu ispod oklopa... Menjaj...nije veliki izdatak miran si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 18, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ja krenuo da pipam po hladnjaku, crevima, čepu... kad.. napipam ispod mokro... drži...drži i napipam rascvetano crevo ... uh.. reko dobro i ako sam sve ruke opeko... dok nisam pronašao nisam ni osećao da pečem ruke... koliko me je adrenalin i strah sastavio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 18, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 18, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ću da uzmem novo crevo... da izmerim samo kojeg je preseka. Bacio sam ono parčence što sam skratio jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eskadrilos 1 Napisano Mart 18, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: gospodjinci Motocikl: suzuki intruder Prijavi odgovor kao problematičan Samo javite datum ture malo ranije,pa ako posao dozvoli ,eto me,inače vozao sam se uz Dunav,Rumuniju i Bugarsku,sve pohvale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 18, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam proverio celo crevo i svuda je dobro osim tu, isto odsekao parce, navukao selnu i kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 19, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Meni posle zamene filtera za gorivo ( vrlo čudnih dimenzija ) puklo crevo za gorivo na dovodu u filter. Miris benzina me " obavestio " o problemu. Napravio reducir na strugu 8mm na 10mm. Izlaz iz rezervoara je 8mm spoljni prečnik, a ulaz u filter 10 ili 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 19, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce stavio filter goriva od golfa 2 stegao selnu i pali, radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 24, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ide li neko na sajam automobila sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 7, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Danas prva vožnjicaaaaaa Išli smo i na prvo prolećno tuširanje. Jao koji osećaj brate mili kad sam seo na moju Hondu Mislim da mi je srce stalo kad sam malo zalegao u krivinu Pločice zadnje super reaguju, ne čuju se, ne škripe, sve ostalo utegnuto......svećice nove stavljene, ulje u motoru, kardanu, kočiono, kvačilo, sve novo samo fercera čak mi se čini i da nekako glatko ide... klizi... lebdi.... ma milina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.4.2018. at 16:16, dragan d je napisao: Danas prva vožnjicaaaaaa Išli smo i na prvo prolećno tuširanje. Jao koji osećaj brate mili kad sam seo na moju Hondu Mislim da mi je srce stalo kad sam malo zalegao u krivinu Pločice zadnje super reaguju, ne čuju se, ne škripe, sve ostalo utegnuto......svećice nove stavljene, ulje u motoru, kardanu, kočiono, kvačilo, sve novo samo fercera čak mi se čini i da nekako glatko ide... klizi... lebdi.... ma milina Sad samo uživancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 11, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam i zadnje pločice. Sad dal sam utripovao ili šta.... mislim da mi je papuča zadnje kočnice malo prenisko, moram stopalo da stavim malte ne u horizontalni položaj ka je pritisnem.... ne znam da li ima nekako da se podigne tj. šteluje ili tako nešto? Ako neko zna..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan E moj Dragane sklopi ti mašinu i bez nas Kad nikako da se organizujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si se ti vozao i da si uživao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Baki Vrsac je napisao: E moj Dragane sklopi ti mašinu i bez nas Kad nikako da se organizujemo Jebi ga...te posao te usrano vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 11, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pa da... jes da mi je ostao neki šraf viška..... jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, dragan d je napisao: Pa da... jes da mi je ostao neki šraf viška..... jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Će ide neki u nedelju za Lazarevac na otvaranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 11, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da...da... višak brate.... skontao sam i odakle al ne bi više skidao oklopeeeee.......... do novembra :).... a jedan je od istorijskih spojlera za retrovizore i spojlera za kolena koje je Baki odneo da izlije ... a ko da lije u livnici u Tuzli propelere za termoelektranu na Djerdapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dragan d je napisao: Da...da... višak brate.... skontao sam i odakle al ne bi više skidao oklopeeeee.......... do novembra :).... a jedan je od istorijskih spojlera za retrovizore i spojlera za kolena koje je Baki odneo da izlije ... a ko da lije u livnici u Tuzli propelere za termoelektranu na Djerdapu HAHAHAHAHAHAHAHAA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 11, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, (B)ubica je napisao: Će ide neki u nedelju za Lazarevac na otvaranje? Aj pojasni....kad... šta... kako... pa da vidim dal mogu da se organizujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dragan d je napisao: Aj pojasni....kad... šta... kako... pa da vidim dal mogu da se organizujem Reginalno otvaranje sezone 2018,pravi Lazarevac u 11 sati na jezeru Očaga,pored Ibarske magistrale.To je nevezano za centralno otvaranje sezone u Bgd. 22 aprila ispred skupštine...to je ono svaka vaška obaška ali ako bude lepo vreme vredi da se malo provoza i vidi neko društvo.Pančevci polaze organizovano u 10h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 11, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ajde videću pa javljam..... Kojom trasom idete iz Pančeva? Da se pridružim ako budem išao a sve mi govori da ću ići.... Ma kupili smo neke koke pa moram da im rastegnem žicu i neke stubove pobodem itd.... a to mi je jedini slobodan dan... al videću da to završim posle posla svaki dan po malo inače će ženče da me se odrekne preko novina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: Ajde videću pa javljam..... Kojom trasom idete iz Pančeva? Da se pridružim ako budem išao a sve mi govori da ću ići.... Ma kupili smo neke koke pa moram da im rastegnem žicu i neke stubove pobodem itd.... a to mi je jedini slobodan dan... al videću da to završim posle posla svaki dan po malo inače će ženče da me se odrekne preko novina Zaista nisam upoznat sa trasom,pošto organizuju Coyoti a stavili su na fejsu javni poziv ko hoće da im se pridruži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...