bdada 14847 Napisano April 25, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Realno,potvrda o produzenju vazenja saobracajne dozvole odnosno registarskih tablica je glupost koja samo kod nas moze da prodje i po meni su u pravu svi koji ne dozvole ulazak u svoju zemlju vozilima sa "produzenim vazenjem saobracajne dozvole". Zasto? Pa vrlo prosto,registarske tablice su izdate na rok od sedam godina zbog kvaliteta materijala od kojeg su napravljene i koji je predvidjen za taj rok koristenja. Nasi "strucnjaci" za stolom odluce da taj materijal moze "da izdrzi" jos dve godine,razlog prost,da se dodvore gradjanstvu kako su velikodusni a svi iz okruzenja su glupi i treba da progutaju tu pricu. Zasto bi crnogorci ili bilo ko drugi razmisljao dali ce ta reg. tablica "odraditi" svoje u cinjenju prekrsaja i da ce je kamera npr na semaforu prilikom prolaska na crveno moci registrovati. Po meni su 100% u pravu,jel traje sedam godina,proslo je,menjaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano April 25, 2018 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto jednostavno kada može komplikovano Koji crni rok trajanja.Na tehičkom pregledu je onaj koji vrši pregled (inače kolko sam ja upoznat licencirani mašinski inženjer) pregleda i ako kaže dobra je ide dalje ko ne valja zamena i gotovo.Nek aće trajati koliko i auto neka nije za upotrebu posle godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14847 Napisano April 25, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na tehnickom rade masinski tehnicar i mehanicar motornih vozila,jos nije licencirano. Vizuelnom pregledom moze se samo odrediti ostecenost crne boje koja nije reflektujuca,za ovu drugu nemamo nacina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano April 25, 2018 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imate blic pa slikajte ako blješti dobra je ako ne menjanje. Uređaj koji to meri košta manje od plate nekog od vas koji to gledate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam cuo da u drugim zapadnim zemljama tablice imaju rok trajanja i da se menjaju. Konkretno u Austriji se ne menjaju, znam neke koji tamo imaju iste tablice i auto 20 godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14847 Napisano April 25, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, JevtaNS je napisao: Imate blic pa slikajte ako blješti dobra je ako ne menjanje. Uređaj koji to meri košta manje od plate nekog od vas koji to gledate. Jos samo da se neko od nas pita za nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 25, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čista otimačina para... Pa još mogu da se nađu one praistorijske tablice sa petokrakom, svetle kao i prvog dana, a stoje napolju na nekom kršu od 40 godina i nije se materijal "potrošio"... Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano April 27, 2018 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li mogu da me ne puste u Hrvatsku ili RS ako mi registracija istice za 5 dana ?Vracam se pre isteka,naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 27, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sto te ne bi pustili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano April 28, 2018 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Znam da postoji problem ako pasos istice za manje od mesec dana pa nisam siguran za registraciju ili sam cak nesto i nacuo u vezi toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 28, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sta tri meseca, pasos ili reg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano April 30, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je za istek registracije slobodna procena policije na granici, kako onih na ulazu u stranu zemlju tako i na izlasku iz Srbije gde mogu da vam ne dozvole da izađete ukoliko vam ističe registracija uskoro... Pitaju vas gde idete i procene da li ćete se vratiti pre isteka...To da li ćete ih ubediti u ono što kažete je između vas. Mada, retko da nekom traže SD ako putuje putničkim kolima ili motorom... Ali uvek postoji to "ALI" koje nas j..e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 11, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan I šta sad!? Oce li i nakon zamene tablice i saobracajne, i sledece tavlice i saobraćajne imati rok trajanja!?, sad videh da mi registracija važi duže nego saobracajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče granice, staviš 10e u pasoš i možeš prodješ i ne registrovan i bez vozačke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 13, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, bocca_bastard je napisao: Aha probaj kod hrvata tako Slatko ce uzet onih 10 evra a njega u rekordnom roku deportovati uz zabranu od jedno 2 godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Maj 13, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Šta pričate jbt, meni Hrvat na granici lično TRAŽIO keš da me ne zajebava zbog nekih papira, citiram: "Ma dajte dečki, zašto da vas vraćam bezveze.." Što reko dobri Dejo: "Pa ko su to oni, pričamo o Hrvatima.." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 13, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, SlobodanR1 je napisao: Šta pričate jbt, meni Hrvat na granici lično TRAŽIO keš da me ne zajebava zbog nekih papira, citiram: "Ma dajte dečki, zašto da vas vraćam bezveze.." Što reko dobri Dejo: "Pa ko su to oni, pričamo o Hrvatima.." Jel bio visok datum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Maj 13, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg kad je susret u Apatinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 13, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, SlobodanR1 je napisao: Jbg kad je susret u Apatinu Visokooo hahaha Sta znam, svako ima drugacija iskustva Znam neke koje su vracali na kraj kolone na granicnom prelazu a znam i one koje su policajci izvlacili iz kolone i premjestali na celo kako ne bi dugo cekali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...