Lepi Dzov 230 Napisano Mart 2, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan hrabro ... svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano April 7, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo interesantan putopis. Pročitao sam sve u jednom komadu bez prekida. Zavidim ti na "ludosti" što si sam vozio po takvom, u pravom smislu bespuću. Albanija me malo razočarala. Prema drugim putopisima mi se učinilo da je tamo došlo do velikog napretka, ali izgleda da to važi samo za priobalni deo, kuda većina putopisaca vozi za Grčku. Meni je tvoj putopis veoma pomogao oko razmišljanja da i ja putujem za Albaniju. Ipak neću ići. Za bespuća ja više nisam a priobalni deo mi se čini dosta dosadnim i prevelika je gužva. Sve u svemu putopis ti je odličan, bez obzira što nemaš puno slika priloženo. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...