laband 162 Napisano Januar 17, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li neko ima pripremu radjenu u corel-u za nalepnice kao sa slike Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 18, 2018 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da bas neko ima tacno takvu pripremu. Trebaju dimenzije kofera. Ovde ima puno kolega koji to rade, a vidim cute.. Ali obicno ko stampa, taj i uradi pripremu... najlakse je reci, donesi mi vektorsku semu, odstampacu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 19, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lako cemo za dimenzije imam ja u corelu nacrtanu priprwmu za samu foliju, ali ne umem bas da nacrtam znakSent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, odavno sam pokušao da nađem za sebe baš taj kompas. Mahom što sam pronalazio je JPG koji nije upotrebljiv, ili neke kompase u vektorima koji ne liče na ovaj gore pomenuti. Tako da ja što sam tražio tada nisam našao ovakav kompas u odgovarajućem formatu. Za baš ovakav kompas, moraće crtanje što iziskuje dosta vremena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima slicnih mozda bi mogao samo da se prepravi, ali moje poznavanje corel-a je jako skromnoSent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koji su to microstock sajtoviSent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nastavi da listas stranice i naleteces na tu nalepnicu https://m.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=Bmw+r+1200+gs+sticker&_pgn=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan kepo, zasto bi covek placao nalepnicu 30tak dolara kada moze da odstampa(ako ima pripremu) za manje od 10... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto ima motor od 15.000 eur 1 1 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima koliko kosta moj motorSent from my Nexus 5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Proba cu sutra da nacrtam. Uostalom volim kad nešto da uradim sam Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15477 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovakve reflektujuce i jos uvek ih nisam zalepio. https://www.ebay.com/itm/NORTH-EAST-WIND-ROSE-ROSA-DEI-VENTI-STICKERS-BMW-GS-1200-THE1200STICKERS/222700832710?hash=item33da0107c6:g:iq8AAOSw0QFXCV1Y&vxp=mtr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan posto su , jel ide i ovo sa strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15477 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 15 evra je jedna + postarina i razlikuju se za levi i desni kofer (postavio sam link u prethodnom postu). Te sa strane (na coskovima) idu posebno i kostaju 6 evra po komadu + postarina. Isto su reflektujuce i imas ih u nekoliko kombinacija boja, kod mene su crveno crne... https://www.ebay.com/itm/RIFRANGENTI-REFLECTIVE-BMW-MOTORRAD-ROSSO-NERO-RED-BLACK-The1200stickerS-/222065867083?hash=item33b428394b Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, laband je napisao: Kakve veze ima koliko kosta moj motor Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Po meni ima. Ako mozes sebi da priustis takav motor, sto nebi i original nalepnicu od 15 eur, vec da se zajebavas i gubis vreme da bi te izasla 8 eur. A ako vec volis da se zezas sa tim, pravi neku orginalnu šaru, sto kopiras. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 22, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan U nekom smislu ima veze, ali ne mora da znaci da su svi puni para oni koji voze gs-a, ja sam izmenjao dosta motora dok nisam dosao do gs-a, po malo dodavao i stigao.Vec imam isecene providne folije, pa sam hteo njih da iskoristim ,samo da uradim stampu.U Svakom slucaju svima hvala za informacijeSent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, samo sam hteo da ti pokazem gde imas orginalnu nalepnicu da kupis ako te interesuje, a onda se ubacuje king_julien da mi pametuje sta to radim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 22, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, uopšte nisam pametovao već sam hteo čoveku da izađem u susret i pomognem koliko mogu /znam. E sad što sam reko istinu i nekom zasmetalo i to me briga. Dal čovek ima para ili nema i to me ne zanima uopšte. Mene zanima naslov teme i pitanje i shodno tome sam odgovorio. Da je pitao gde mogu da kupim ja se ne bih ni priključio temi.Nego znaš šta, nije tu niko kriv, već je to naš gen balkanski kriv. Volimo da odgovorimo na pitanje koje nije ni postavljeno, evo i primer:"pitaš devojku, jel hoće u bioskop, ona kaže imam dečka. Pa dobro, jel sam te pitao jel imaš dečka ili hoćeš u bioskop". Al šta ćeš takav je balkanski mentalitet i to ti je.Aj u zdravlje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 22, 2018 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan https://www.signaturecd.com/product/bmw-gs-2014-side-panniers-protector-films/# Evo ti kako te nalepnice treba da se nacrtaju, ko god bude radio. UV na printcut, na stonegard filmu npr Orajet ili 3M UV zato sto hoces cistu plavu i crvenu (bas taj logo,da podstampa belu) Na onom sto je Jogi okacio, prekatovani su neki detalji...Sasvim ok rad, ali zato se placa priprema u stampariji i to je deo stampe, a ne 3 evra, 6 evra.. ne mislim na tvoje nalepnice Jogi nego na vrednovanje necijeg rada.. Ili da lepite cistu katovanu foliju, mada ja ne bih lepio na tako... Zato sam ti rekao da ti trebaju tacne mere... Ali sve znate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 22, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nekako će da izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Januar 22, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan J sam zamislio da to bude iz jednog dela, ali možda ću i ja rasparčati , biće lakše kad se lepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 22, 2018 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan To je to. Bice ti lakse za lepljenje i lakse za popravku, ako je iz delova. Ako se ogrebe i sl. Stonegard ili ona tanka antivandal i peglaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 22, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega laband, jel možeš i meni ili ovde(svima) da ostaviš pdf ili corel fajl taj što imaš. Ako je vektorski fajl.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 16, 2018 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan sad tek videh temu. Ako hoces posalji te slicice uradicu ti ja pripremu a mogu i cat ili stampu. A terbalo bi i meni nesto slicno sam bas ovi dana gledao kako da odradim.Salji na elbo94@gmail.com pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 16, 2018 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan planiram ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...