marko4522 246 Napisano Januar 5, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Prodajem moju Seat Ibizu 1.2 MPI, 2013 godište, oprema Reference Registrovan do 25.03.2018. Dobio sam na korišćenje od brata Aurisa hybrida, pa je nam je Seat višak Auto je prešao samo 69800km Auto je kupljen u Porsche Ada, redovno servisiran i održavan. Nema nikakvih nedostataka, sve je u besprekornom stanju. Nikada nije udaran, motor ne troši ulje, sve radi, enterijer u fabričkom stanju. Krajem leta sam namontirao nove letnje gume Hankook Kinergy Eco, zamenio prednje pločice i uradio mali servis. Posedujem kompletnu servisnu dokumentaciju, i dva originalna ključa. Uz auto dajem set zimskih guma na čeličnim originalnim seat felnama. Kupac ne plaća porez na prenos (ušteda cca 80 eur-a) Cena za kolege iz naše zajednice 5500 eur-a fiksno. Stvarno. *Božićni poklon pun rezervoar goriva uz auto *Obavezno recite da ste sa foruma, na oglasu je cena viša Mare 063 389 260 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 5, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep oglas, al kad si ga već ovolko slikao od napred i od nazad - mogao si bar par slika da slikaš ispod haube ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Januar 5, 2018 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Super mi je Ibiza!!!Srećna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Januar 5, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Lep oglas, al kad si ga već ovolko slikao od napred i od nazad - mogao si bar par slika da slikaš ispod haube ! nisam se setio, sutra cu. sad nesto razmisljam, na njemu mi nijednom nije crkla sijalica, dok sam za skodu mogao od prodavnice i rabat da dobijem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 5, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Skoda je odlican automobil. Peri-deri. Ocigledno ti je zapao neki los primerak ili sta god. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Januar 5, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam nekoliko skoda, apsolutno si u pravu, najbolji odnos ulozeno-dobijeno. Ko zna, mozda karoq, u nekoj buducnosti... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 5, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije mu zapao los primerk, i ja sam na novon Fabiji menjao godisnje 4-5 sijalica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Januar 6, 2018 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, marko4522 said: nisam se setio, sutra cu. sad nesto razmisljam, na njemu mi nijednom nije crkla sijalica, dok sam za skodu mogao od prodavnice i rabat da dobijem Na Suzuki SX4 sedan je fabricka H4 na levom faru crkla na 130 i nešto hiljada, dolazi burazer i kaže: "Gotovo je, počeo je da se kvari". Na 140 i nešto hiljada crkla je i nova sijalica u levom faru. Auto sada ima 165.000 i još uvek nosi fabričku H4 sijalicu u desnom faru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 6, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, kepo said: Nije mu zapao los primerk, i ja sam na novon Fabiji menjao godisnje 4-5 sijalica. Za sijalice ne znam, nisam ni tu imao nekih problema na ovome. Cak ni na puntu na kojem su upozorili da crkava kao luda. Verujem da riknjavaju, ali kao auto-odlican je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Markov auto je kao nov. Video sam ga uzivo, auto je kao casa. A kakav bi i bio sa nepunih 70k km?! Marko je pedantan covek,pametan, kome treba gradsko vozilo,ovo je odlicna prilika da se pocasti dobrim primerkom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 9, 2018 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam maretov auto, ide lepo inače, moja ponuda i dalje stoji poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Januar 9, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko011 je napisao: Vozio sam maretov auto, ide lepo inače, moja ponuda i dalje stoji poz Zaboravio sam, dodji, u firmi sam po ceo dan. Taman i da probas stroma, he he. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Januar 9, 2018 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auto izgleda kao nov, ali da 1.2 ide lepo, sumnjam, za grad je verovatno dovoljno jak Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Januar 19, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Autic prodat, hvala kolegama na interesovanju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...