severian 17550 Napisano Decembar 30, 2017 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko želi da se provoza u ponedeljak, posle dočeka, mala vožnjica i druženje: Skup: SteCo, 12h, ponedeljak 1. jan 2018. Vozimo se laganica do Mladenovca ili možda Ralje, ili Trešnje... i nazad. I piće između Ko ne zagine uz Lukasa , dobrošao/la! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 30, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas se već godinama održava novogodišnja vožnja na cross stazi .. Bude čak i prava trka organizirana ... a vozi se tri kruga ... i pobjednik dobiva ekskluzivno pravo prvi probati čobanac ... Naravno da su na toj trci dozvoljeni svi aduti .. Ja sam prije koju godinu vozi PW-a u full ronilačkoj opremi .. imaš ti od 50i neke sekunde i onboard kameru .. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16200 Napisano Decembar 30, 2017 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Nije vama hrđavo u toj pripizdini. Dapače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17550 Napisano Decembar 30, 2017 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 30, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, drs said: Nije vama hrđavo u toj pripizdini. Dapače. Ma trka je u Slavoniji ... u podravskoj pripizdini sam tek dvije godine.. BTW .. pozvani ste .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17550 Napisano Decembar 30, 2017 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami... mož' i da bude sledeće godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Decembar 30, 2017 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje, ali ste mi malo daleko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 30, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, e-mayl said: Drage volje, ali ste mi malo daleko Samo 450 km ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Decembar 30, 2017 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije kilometraža toliki problem nego minus. Prošli vikend sam otišao na Platak i sada "plaćam" cijenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1768 Napisano Decembar 30, 2017 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, severian said: Ko želi da se provoza u ponedeljak, posle dočeka, mala vožnjica i druženje: Skup: SteCo, 12h, ponedeljak 1. jan 2018. Vozimo se laganica do Mladenovca ili možda Ralje, ili Trešnje... i nazad. I piće između Ko ne zagine uz Lukasa , dobrošao/la! Lepa inicijativa. Nazalost mnogo ste daleko. Da organizujes nesto u Istri pa da se nadjemo na pola puta 1 hour ago, strasilo said: Pretpostavljam da peraje imaju ulogu spojlera i da su rezultat slozenih proracuna i testiranja u vazdusnom tunelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16200 Napisano Decembar 30, 2017 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš te specifične zubiće po obodu. Odma se prepozna da su peraja razvili u Ducati Corse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Decembar 30, 2017 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas odvozao jedno dva sata. Ako ne bude hladnije eto me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Decembar 30, 2017 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Im in. Nadam se da ne vozite brzo da bih mogao da vas pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Decembar 30, 2017 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Eh, i ja bih vam se rado pridružila ali nisam tu. Ja moju ovogodišnju sezonu završavam i novu počinjem vožnjicom dunavskom magistralom do Kladova i nazad ... Evo me večeras u Kladovu na lepom plavom Dunavu (doduše sada više sivom ) Pa eto iskoristiću ovu temu da pozovem ako neko iz Kladova i okoline možda želi sutra posledneg dana ove godine da se provozamo zajedno i popijemo negde piće neka se javi. Može i u ponedeljak ali pre podne pošto se bojim da ću zbog najavljene kiše morati nazad već u ponedeljak umesto u utorak. Ja već imam isplaniranu vožnju i za sutra a i za povratak ali rado ću promeniti plan ako ima zainteresovanih Ako neko želi neka se javi sutra do recimo 10h, posle verovatno krećem na vožnju. Vama drugari u Beogradu želim lepu vožnju i dobro druženje. A svima vama gde god da ste, Srećnu i bezbenu Novu 2018. želim! Motor je još okićen od Dedamrazijade 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Decembar 31, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas zatvorio sezonu, motor spremio za zimovanje i do 1. januara nema više vožnje. Vidimo se 1. 1. 2018. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1768 Napisano Decembar 31, 2017 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, drs said: Vidiš te specifične zubiće po obodu. Odma se prepozna da su peraja razvili u Ducati Corse A vidim ja da mi je dizajn nesto poznat @makikt Dubok naklon lepa damo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Decembar 31, 2017 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Seve super ideja... Lepo se provedite. Došao bih, ali već 5 dana vučem gripčinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17550 Napisano Januar 1, 2018 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da potvrdim da vozimo danas... ko god došao, dobro došao! Srećna svima Nova godina, uz puno kilometara na (i van) puteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi odlučio na koju stranu idete,ako idete prema Mladenovcu čekam vas u Sopotu,tj u Đurincima. Srećna Nova i puno lepih i bezbednih vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 1, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan @severian A gde je tacno ovaj SteCo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kada ideš autoputem od Gazele prema Autokomandi sa desne strane,preko puta hitne pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 1, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Aha to je ovo znaci na prvo desno se iskljucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Januar 1, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala, nadam se da se vidimo ne znam kuda severian planira da nas vodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17550 Napisano Januar 1, 2018 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pero, ka Mladenovcu. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...