benjamin 9 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace, i ja sam se dosta bavio orjentiringom i kao clan Pobede sam visio na Rajcu... Bilo bi mi bas drago, ako je neko od vas jos uvek aktivan da pozdravi Vladu[/b][/b] (gosn u plavoj majici levo od pobednickog postolja)! Ne brini,prenecu pozdrave preko veze HAHA pa dobro bre kako se zove koleginica i kako se zove gemma kako to da ja nisam znao da ima bajkera medju orijentircima obicno me svi gledaju ko da sam pao sa marsa ... dok ja njima objasnim da su marsovci nesto drugo ... inače jel' zečetinu pravio ivan - mladji komarac ili u domu? u bre ... pazi nisam se smorio ovoliko od kako sam pao nijednom ko sad sto nisam bio tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam postavljacu ove teme za off,javno,kao sto je i on to uradio kako bi me upozorio! Benjamine imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja Lalajko, svaka cast. Ih ti seo na Freewind-a? Pa jel te video neko? Kako moze covek koji vozi Africu da pozeli da sedne na tako nesto? ;D Sva sreca da nisi preticao sleper... Znaci Pauk je muvao neku jel? A satro mene zove na voznju, bas lepo sto sam poceo da biram drustvo pa sam ga otkacio bas onako... Sve cu Aci da ispricam. Kad je bio sa nama u drustvu udvarao se nama a sad se prodao i otisao s tobom na voznju?! Eeee prava cava!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...