Sale_XT 988 Napisano Decembar 21, 2017 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Titel 80 Specijal sa slike,bez motora Izuzetno stabilan camacduzina 5.60 msirina 1.60 mnosivost 960 kgsopstvena tezina 130 kg Moze zamena za camac Tajmen uz moju doplatu Cena 750 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 22, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Jel mu to izvadjeno duplo dno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Decembar 22, 2017 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Camac je u fabrickom stanju,nista nije prepravljano,koliko ja znam svaki Titel 80 specijal ima egije....ako si zbog toga mislio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 22, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Da zato pitam jer su fabricki imali duplo dno a iMedju egije , inace jako jako sobar camac za male motore veoma prostran i stabilan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 22, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na greskama pisem sa telefona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Decembar 22, 2017 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Greske ti nisu samo u pisanju ocigledno nisi video ni sliku plavog Titela koju sam postavio...SVAKI Titel 80 Specijal fabricki ima egije koje se vide i duplo dno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 22, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 22, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Mene su ocigledno prevarili u fabrici kada sam kupovao camac moj nema spolja egije samo izmedju dva dna. U svakom slucaju odlican camac ove godine sam prodao svoj radi prelaska na vece korito ali cu slike proslediti drugaru da pogleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Decembar 22, 2017 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Titel 80 se odavno ne pravi u fabrici pa sumnjam da si kupio nov posto na slici izgledas mlad Ja moj camac znam od prvog dana kako je izgledao kad je dosao u S Mitrovicu.Dakle ovo mu je FABRICKO stanje Sad gotovo identicne camce pravi Anton iz Zrenjanina i zovu se A plast 570 Ponovo prilazem sliku originalnog Titel 80 Specijal camca i sliku Anton Plast 570 camca gde mozes videti kako Titel 80 Specijal ima vidljive egije,a A plast 570 nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 22, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan 43- mi je godina sa pokojnim ocem sam otisao u titel i kupio u premiksu camac, antona poznajem licno i odlazim kod njega u knicanin inace mi je napravio i dva kanua a i camac koji treba da mi stigne je model iz njegove radionice koji jos nije ugledao svetlost dana bice malo siri i pet santimetara dublji od big foota . nemam potrebe da bilo sta izmisljam niti sam i jednog trenutka rekao da je tvoj camac los daleko od toga ali nikako ne treba da sumnjas u ono sto pisem jer zaista ja nemam nista od toga i ne bih da se prepucavamo jer nisam iz takvih pobuda clan foruma . Kod mene na dunavu cest je slucaj da ljudi ostave samo jedno dno i ojacaju ga egijama posto imaju problem kada probuse specijala pa im se dno napuni vodom i camac bude tezak kao tuc to je jedini razlog zasto sam te pitao da li si izbacio duplo dno. Sve najbolje i zelim ti brzu prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Decembar 22, 2017 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala..... Ja samo kazem da nista nije prepravljano od kad je nov stigao u marinu.e sad,cika Pera....sad vec deda Pera koji ga je kupio novog mi je rekao da je camac radjen specijalno za njega po njegovoj ideji..... Mada kod nas ima 4-5 Titela i svi su ovakvi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 22, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje i opet kazem uopste retko komentarisem oglase i nikako nista lose ne mislim o camcu sa tvog oglasa posto uopste za taj model imam reci hvale vozio sam u njemu sest lovaca sa opremom i dva psa u lov na patke doduse davno vec bese i camac je odlican tajmen je brzi ali nije prostraniji od titela koji ti prodajes verovatno tajmena kupujes zbog jaceg motora koji specijal 80 bas i ne voli preterano . licno vise bih voleo da smo ovu pricu razmenili negde na vodi ili uz neko pice u svakom slucaju pozdrav i tebi i puno uzivanja buducem kupcu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 23, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Lep camac, sigurno ce se naci neko ko voli reku i razume taj stil. Reka je medecena! daj je ovaj i onaj odlio kaluo nebitno,,uzivajte uz reku, toga leka nema nigde. Eto izvinite na mesanju u trgovini, camac je odlican, cena diskutabilna, al za reku je to to! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Decembar 29, 2017 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...