ZEMZEM 2512 Napisano Decembar 13, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Klinac hoće da proda ovu konzolu. Stoji i ne koristi se. Prešao na Sony 4. Uz nju daje jedan džojstik. Čipovana i ima u njoj oko 50 igrica.Cenu nisam formirao jer ne znam koliko se kreću realno. Dajte vašu procenu cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano Decembar 14, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd raspitaću se malo kod ovih što vrše prodaju polovnih konzola pa ti javljam ujutro. Biće dobra cena. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Decembar 15, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan i kolika je cena na kraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano Decembar 15, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad imam ponudu od 100E, veća klinac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano Decembar 16, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Otišao, zamenili ga uz doplatu za PS4. Ovaj moj nije mogao da izdrži da ga stavim na oglase i juče nas zajašio da idemo da kupimo il će pomremo svi od dosade tj njega . Malo malo zove ženu kad ću da idem da menjam, možda ne bude pred novu godinu, možda poskupi ... Normalno mene ne sme da pita ali zato ostale . Iako je to poklon za novaka terminator je isterao svoje i sad moram da idem po SP4. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Decembar 16, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Meni stoji PS2 neće ovaj moj klinac da igra. Sent from my MI MAX using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano Decembar 16, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Isto i meni skoro pa nov PS2, ostavio ga sebi da igram neke stare igrice koje sam voleo. PS1 sa skoro pa novim laserom, menjao ga, dajem u reciklažu, žao mi da ga bacim u kontejner. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Decembar 16, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan PS1 3x od toga 2 NOV-a upakovana, Sega Dreamcast NOV-a upakovana, PS2 za moju dusu ( Tourist Trophy ) i PS4 za djeciju dusu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Decembar 16, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Turist trophy kakva je to igra bila.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano Decembar 16, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo novo čudo, igrice izuvaju sa cenama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1257 Napisano Decembar 22, 2017 Drug član, 826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan On 12/16/2017 at 4:02 PM, ZEMZEM said: Stiglo novo čudo, igrice izuvaju sa cenama. vidi po KP ima ovi sto donose po 30 evra su jeftiniji nego u radnjama, a orginali, prodaju i klinci koji su se zasitili neke igre pa ima da se nadje bas povoljno, jer PS4 nije chipovan kolko znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2512 Napisano Decembar 22, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nije čipovan, ima par radnji u BGD gde ima polovnih igrica a i novih. Ovaj moj to sve prati, ja sam samo posrednik i ima da igram kad ovaj klipan ode u školu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...