Bigor 7641 Napisano Decembar 11, 2020 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stoji i to...Ali postoji Majstor i "majstor"... Sent from my LLD-L31 using TapatalkBraco po meni prevazilazi majstora, vec gazi u sveru umjetnosti. Ovde generalno narod nema para za te zajebancije ali da Braco nekim slucajem zivi u Parizu siguran sam da bi njegovi radovi bili nekoliko puta skuplji nego ovde.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Decembar 11, 2020 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ljubav se od komercijale jasno razlikuje! Sa tim sto ovo prvo ne mozes naplatiti... Kod nas "pod brusilicu" idu motori koji su za bacanje ili presu... Kada se sve resto iscrpi pa jos kao lesina bude vozen deceniju... ... e onda tek od njega postaju razni "boberi", "raceri" i resto kineski mutanti. Ne podrzavam niti mi se svidja. P.S. Ni Braco-v bandit mi je ne svidja, zadnjica je mnogo nize od prednjeg dela, boje tek! Ali svaki je deo radjen, vidi se znanje i "satnica"... Nije napravljen nosac od sparinga i usrafljen kineski odlivak vec ofarban na nekoj traci. To ne sme niti moze da kosta isto. Izvinjavam se na offu, necu dalje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roli 8 Napisano Decembar 12, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruska banja Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Yanco je napisao: Pa malo ti je uzeo, realno, za ovaj rad. Sledeći put uzmi sam rasturi sve i sastavi. A kineski delovi su jedina realna opcija ako hoćeš da ti ovakav motor košta Budzet uopste nije bio limitiran kineskim delovima. Sledeci put cu se javiti tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Decembar 12, 2020 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, roli je napisao: Budzet uopste nije bio limitiran kineskim delovima. Sledeci put cu se javiti tebi. Nemoj meni da se javljaš, ja bih ti to mnogo lošije uradio, pa posle i na mene javno da kukaš po forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roli 8 Napisano Decembar 12, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruska banja Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Yanco je napisao: Nemoj meni da se javljaš, ja bih ti to mnogo lošije uradio, pa posle i na mene javno da kukaš po forumu Tebi nisam kykao sam si se stavio u ulogu advokata. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iKoren 57 Napisano Decembar 13, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako upadam u temu. Na koji nacin moze ovaj motor da se registruje sada u Srbiji? Pitam, jer je izgled dosta drugaciji od originalnog/fabrickog, dok meni svi kazu da ne bih mogao da registrujem Fazera 600 S ako mu skinem prednju masku i stavim jedan okrugli far, i tipa zamenim migavce za neku custom varijantu. Da li ima neka procedura za to ili kako vec ide? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Decembar 13, 2020 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, iKoren je napisao: Izvinjavam se ako upadam u temu. Na koji nacin moze ovaj motor da se registruje sada u Srbiji? Pitam, jer je izgled dosta drugaciji od originalnog/fabrickog, dok meni svi kazu da ne bih mogao da registrujem Fazera 600 S ako mu skinem prednju masku i stavim jedan okrugli far, i tipa zamenim migavce za neku custom varijantu. Da li ima neka procedura za to ili kako vec ide? Hvala! Ne može da se registruje. Sada kad se krene u preradu motora, u startu projekta treba razmišljati kako da se motor najlakše vrati u fabričko stanje. To znači sečenje rama tako da je moguće namontirati opet taj deo. Takodje čuvati sve plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7641 Napisano Decembar 13, 2020 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto Dašic u zadnjem vlogu prica da mozda i postoji neka mogucnost da se urade atesti al8 da ce pricati o tome kada sakupi vise informacija.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14089 Napisano Decembar 13, 2020 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da postoji, pribavis saglasnost fabrike i seci gde volis. Ja nemogu da dobijem saglasnost za kres bar homologovan a neko ce dozvoliti secenje, lozi ljude bez veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7641 Napisano Decembar 13, 2020 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma lozi sebe onda najvise jer je sam zaludjenik u to sjeckanje. Sada radi u Moto Platz-u, pa mozda i ima nekakvu informaciju ali otom potom, vidjecemoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14089 Napisano Decembar 13, 2020 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan ABS se sve pita a oni funkcionisu malo drugacije, npr sada pisu pravilnik za oldtimer vozila a FIA ga ima odavno na preko 100 strana, nisu resena vozila sa promenjenom snagom motora... znas kada ce "seckanje" doci na red... Licno bih voleo, imamo mi talentovanih majstora ali nemamo vlast sa sluhom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...