Darko Mihajlovic 9699 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mislite da je lose da se stavi na takav motor GT guma? Mislim, na koji nacin ocekujete da se to negativno odrazi na voznju?Ja zbog ovoga : Vozio sam na novom Tracer 7 Road 6 gt nekih 4000 km.Za neku agresivniju voznju nisu.U toku vrelih dana hladnije vreme jutra i večeri su ok ali a kada baš upekne ne drže kako treba.Sent from my RMX3085 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1414 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 283 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi inace proizvodjaci pravili jednu te istu gumu u dve razlicite varijante, obicnu i GT.... Ja mislim da kad bi neko poput @Darko Mihajlovic stavio obicnu gumu na svoj motor, da bi je samleo za par hiljada km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 704 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 560 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis u smislu da bi se brze potrosila zbog mase? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23765 Napisano pre 3 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2908 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Moja prednja BT023 sa nekih 5000 km dosla do granicnika i toliko je trouglasta da vise ne moze da se obori motor normalno... Ja ne znam kako ljudima gume traju po 15-20k...dal' je do mene il' do motora... Srecom pa imam jos dva seta u garazi... Guma inace drzi bolesno al se trosi ko' puter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 704 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zainteresovan, 560 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan To sto se potrosnje tice najvise zavisi od vozaca i smese. Tu ne vredi polemisati. Ako drzi bolesno, mora i da se trosi Ja sam postavio pitanje zato sto road 6 i 6gt imaju iste smese gazeceg sloja i kompletnu ostalu konstrukciju, sem sto gt ima dodatno platno koje ucvrscuje pneumatik i povecava mu nosivost. Sad me zanima kako to ljudi prosecni vozaci kao ja, primete lose strane na laksem motoru. Trosenje je podjednako zbog smesa, razlike nema. Guma je malo teza sto znaci blago povecanje potrosnje, koje je manje od 3 posto, znaci neprimetno. Jedino sto se guma malo vise greje zbog tog dodatnog platna, a to moze da primeti neko dosta ekstremniji, na ulici tesko. Promenio pre 2 sati član Nightrider Z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12697 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 2201 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Pa ne menjam , ova mi se pokazala bas bas odgovarajuca ... Michelin road 6 gt. Secam se jedne situacije , vracamo se iz Crne Gore , ja sa suprugom , sva tri kofera , i @ProMaster ( evo, moze da posvedoci ) ... Na nekoj pauzi ga pitam , kako izgleda moja voznja kad me gleda od pozadi , u smislu , sa zenom , jer ne izgledamo kao penzosi i to , a on izgovara "vidim da ne jebes belu liniju ni malo" ..to mi ostalo u glavi... Hocu da ti kazem, bas se nisam osecao sigurno ni sa jednom gumom kao sada sa ovom... Ne poznajem gospodina, ali sigurno laže. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 704 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zainteresovan, 560 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Greskom sam duplirao Promenio pre 2 sati član Nightrider Z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9699 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Ne silazi, 2594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Nightrider Z je napisao: To sto se potrosnje tice najvise zavisi od vozaca i smese. Tu ne vredi polemisati. Ako drzi bolesno, mora i da se trosi Ja sam postavio pitanje zato sto road 6 i 6gt imaju iste smese gazeceg sloja i kompletnu ostalu konstrukciju, sem sto gt ima dodatno platno koje ucvrscuje pneumatik i povecava mu nosivost. Sad me zanima kako to ljudi prosecni vozaci kao ja, primete lose strane na laksem motoru. Trosenje je podjednako zbog smesa, razlike nema. Guma je malo teza sto znaci blago povecanje potrosnje, koje je manje od 3 posto, znaci neprimetno. Jedino sto se guma malo vise greje zbog tog dodatnog platna, a to moze da primeti neko dosta ekstremniji, na ulici tesko Nisam ti ja kompetentan da objasnim... A verovatno ni 99% ovde ljudi sa foruma , sem mozda gajosevojno i fjcharli ... Ali , ako 99% planete kaze da je road6 vrhunska guma, ako svi moguci testovi pokazuju da jeste , ako je iz premium segmenta , ako je kraljica gume za kisu , ako na svim stranim forumima 99% ljudi je hvali, i onda neko ovde napise da "ne drzi kad se zagreje" , meni ostaje da pomislim da je ili lud ili je promasio gumu za tip motora .. Jer , kao sto rekoh, nije u koleraciji samo sa mnom, vec sa milion drugih ljudi . Promenio pre 1 sat član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...