demro.st 435 Napisano Decembar 7, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav posto sam resio da se ponovo po neznam koji put ponovim sad je na red dosla yamaha virago 1100 iz 1994 sa 65000 km uvoz iz svajcarske ja cu biti prvi vlasnik u srbiji moje pitanje kako vam se cini ovaj model i ako nesto znate da napisete bicu vam zahvalan, pozdrav janko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 7, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, demro.st je napisao: pozdrav posto sam resio da se ponovo po neznam koji put ponovim sad je na red dosla yamaha virago 1100 iz 1994 sa 65000 km uvoz iz svajcarske ja cu biti prvi vlasnik u srbiji moje pitanje kako vam se cini ovaj model i ako nesto znate da napisete bicu vam zahvalan, pozdrav janko Čini nam se da ćeš i njega brzo prodati... Šalu na stranu, ovako lepo izgleda na slici, deluje vrlo očuvano, mada su to svakako motori koji se voze "samo vikendom" i sama koncepcija im ne dozvoljava da se sa njima jurca ni jarga. Snage mu neće manjkati, ali to treba i registrovati, Janko...tu bez 30000 za prvu registraciju nemoj ni misliti da ćeš manje proći. Srećno ti bilo sa njim i da se najzad skrasiš sa motorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 8, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jok, evo bas sam pogledao na kalkulatoru registracije, 22.200 sa novom saobracajnom i tablicom, 19.500 bez , i na obe cifre treba dodati cenu tehnickog pregleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 8, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan To mi je malo za 1100. Zar nije toliko za 600-750 sa novom tablicom i saobracajnom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Decembar 8, 2017 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, hard_rock said: To mi je malo za 1100. Zar nije toliko za 600-750 sa novom tablicom i saobracajnom? Da,ali za mlađe od 20godina. Čim navrši 20 leta,registracija pada za nekih 15-20% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 8, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Za moj CBR 1991 godiste produzenje registracije sve sa tehnickim pregledom je bilo 16.000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 8, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ThePainkiller je napisao: Čini nam se da ćeš i njega brzo prodati... Šalu na stranu, ovako lepo izgleda na slici, deluje vrlo očuvano, mada su to svakako motori koji se voze "samo vikendom" i sama koncepcija im ne dozvoljava da se sa njima jurca ni jarga. Snage mu neće manjkati, ali to treba i registrovati, Janko...tu bez 30000 za prvu registraciju nemoj ni misliti da ćeš manje proći. Srećno ti bilo sa njim i da se najzad skrasiš sa motorima... vidi ovako mogu se pohvaliti da sve sam probo mislim od trkalica do čopera i turinga mislim na 3 komada tdm,,i posle tri sedovke ,,viraga i en 500 krajni utisak je sledeci ..jeste da sam ih menjo svake godine ...da utisak je moj licni coper mi najvise odgovara ,,i ponovo se vracam njemu...vidi i oglas na pol,auto... i onu virago 750 iz zemuna plavu pa mi odgovori ...registracija me ne brine...sam hocu da cujem iskustva drugih .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 8, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, demro.st je napisao: vidi ovako mogu se pohvaliti da sve sam probo mislim od trkalica do čopera i turinga mislim na 3 komada tdm,,i posle tri sedovke ,,viraga i en 500 krajni utisak je sledeci ..jeste da sam ih menjo svake godine ...da utisak je moj licni coper mi najvise odgovara ,,i ponovo se vracam njemu...vidi i oglas na pol,auto... i onu virago 750 iz zemuna plavu pa mi odgovori ...registracija me ne brine...sam hocu da cujem iskustva drugih ..ajd da prodamo moju uljaru dis,,,,,radi.....akcija,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Mindžake Merava je napisao: Da,ali za mlađe od 20godina. Čim navrši 20 leta,registracija pada za nekih 15-20% Netacno... ja sam prosle godine TDM-a 1995. godiste prevodio na sebe, nova saobracajna, tablice, registracija...ravno 30000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 8, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ne moze biti 20.000 da je ne znam koja varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14469 Napisano Decembar 8, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan https://www.osiguranik.com/osiguranje/auto-odgovornost/kalkulator-registracije-vozila/?vrstav=3&godiste=1995&zapremina=1100&snaga=65&ino=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, ThePainkiller said: Netacno... ja sam prosle godine TDM-a 1995. godiste prevodio na sebe, nova saobracajna, tablice, registracija...ravno 30000... Kolega bdada je postavio link koji potvrduje ono što sam napisao u mom predhodnom postu. Isto važi i za automobile,a verujem i za druga motorna vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 9, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Mindžake Merava je napisao: Kolega bdada je postavio link koji potvrduje ono što sam napisao u mom predhodnom postu. Isto važi i za automobile,a verujem i za druga motorna vozila. Ok, onda vi registrujte po kalkulatoru... Za Hondu VFR 748 kubika, 96. godište, OVE godine registracija sa tablicama i saobracajnom plaćena 25334 din. Evo i račun pa upoređujte sa kalkulatorom koliko god hoćete... Edit: VFR spada u kategoriju do 750 kubika, preko 750 kubika je još skuplje... Šteta pa ne mogu da nađem račun od registracije TDM-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14469 Napisano Decembar 9, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Premijski stepen ti je 2 znaci preneo si sa drugog vozila! Kalkulator je ispravan,jedina razlika od grada do grada moze biti u ceni teh. pregleda i cene usluge ostalo je isto na nivou republike,samo ga moras znati koristiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14469 Napisano Decembar 9, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 12/7/2017 at 20:59, demro.st je napisao: uvoz iz svajcarske ja cu biti prvi vlasnik u srbiji Janko napisa da ce biti prva reg. a ti @ThePainkiller si racunao sa prevodom tj placenim porezom sto kod prve reg. nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Decembar 9, 2017 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Oće i ovi iz agencije da uzmu koju tisuću više, onako za kafu i pivo hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 9, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bdada je napisao: Premijski stepen ti je 2 znaci preneo si sa drugog vozila! Kalkulator je ispravan,jedina razlika od grada do grada moze biti u ceni teh. pregleda i cene usluge ostalo je isto na nivou republike,samo ga moras znati koristiti. Ne kazem ja da kalkulator nije ispravan, nego da se registracija bitno razlikuje od agencije do agencije... Btw, i na TDM sam preneo premijumski stepen pa mi je rega bila 30000. Jedino sto kazes da Janko nema porez i prepis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 9, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ajmo po motor pa ondak da mi neko ....pomogne,,,,salim se idem do kraja pa ...kud puklo -----pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 9, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, demro.st je napisao: ajmo po motor pa ondak da mi neko ....pomogne,,,,salim se idem do kraja pa ...kud puklo -----pozdrav Danas te nije bas vreme posluzilo za doterivanje motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 9, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, ThePainkiller je napisao: Danas te nije bas vreme posluzilo za doterivanje motora... ga kombijem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 9, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I...? Jel stigla masina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 9, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan od nedelje danas nije bilo izvodljivo nikako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Decembar 11, 2017 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 15, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan sutra je dan deee idemo po nesto samo prevoz do kuce bice problem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...