severian 19382 Napisano Decembar 7, 2017 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neskovicu, aman... Frekventije malerisanog motociklistu u životu nisam video! Možda samo g. Žile padobranac Drži se i polako i uspešno oporavljaj, već znamo da ti odustati nećeš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Decembar 7, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji lek za otok je malo posoljen i nauljen (zejtin) crni luk. Brzo nestaje otok i nema modre boje kože. Bukvalno preko noći nestaje modra boja i znatno se smanjuje otok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 7, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel luk ide preko cevapa, a uz to pivce? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 8, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Luk bez ćevapa nema upotrebnu vrednost. Šalu na stranu, neko mi je već to pomenuo, doduše, bez soli i ulja, ali, sada smo dodali i to u kombinaciju. Trenutno, najveća briga mi je zapaljenje tetiva/ligamenata, još uvek masaže pomažu ali treba mi neko trajnije rešenje. Što se tiče naplate. Odlučio sam se da to preuzme agencija u kojoj radi moj prijatelj, a i poznati su po veoma visokom procentu naplate. Tako da ne brinem. A Severian, nemoj tako... Prošle su godine od kako sam poslenji put bio materijal za ovaj podforum, i to uglavnom svojom zaslugom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19382 Napisano Decembar 8, 2017 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma Dejane, ništa loše nisam mislio, pisana reč nema ton, pa možda zavara... Drži se, navijam za tebe najiskrenije, i jako mi je krivo što ti se ovo dogodilo, da se vidimo na putu uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 8, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, severian je napisao: Ma Dejane, ništa loše nisam mislio, pisana reč nema ton, pa možda zavara... Drži se, navijam za tebe najiskrenije, i jako mi je krivo što ti se ovo dogodilo, da se vidimo na putu uskoro! Izvini ti. Ja sam komentar razumeo kao salu, pa sam pokusao istom merom da odgovorim, ali mi izgleda nije bas poslo za rukom. :-) Svakako, vidimo se i na putu i na onim cevapima sa lukom, pored puta. :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19382 Napisano Decembar 8, 2017 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš, ti si dobro razumeo, a ja krivo. A propovedam vamo o tonu i pisanoj reči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Decembar 8, 2017 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Najvažnije da nisi u temi ispod ,do proleća sve će biti OK. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...