Nikola Aleksic 0 Napisano Novembar 30, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Cao momci,interesuje me misljenje ovog motora,znaci sve navedite sto mislite i znate i dobro i lose,jer imam u planu kupovinu ovog modela,i kolika je najveca brzina,hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Novembar 30, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto ti vec rekoh Honda Rebel je jedan od najboljih motora, copera, u klasi 125 kubika. Sa njim sam presao 18000km. Navozao se pravo i uzivao. Jedini problem koji sam imao jeste regler. I to sam zamijenio i posle je radio kao sat. Motor udoban, povozan, lijepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Decembar 11, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ne trazi krajnju brzinu od ovog modela, nije on za tako nesto, kao sto kaze covek slatko ces se navozati ali samo ako ga postujes, on je stvoren za uzivanje. Krajnja brzina dolazi tek sa jacim motorima, inace 125 ccm klasa, jos i cetvorotaktni, sa njim samo lagana voznja. Ali kad vec pitas, imao sam Hondu CM 125 i sve preko 80 km/h je mucenje i za tebe i za agregat veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Decembar 22, 2017 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.11.2017. at 9:48 AM, Nikola Aleksic said: Cao momci,interesuje me misljenje ovog motora,znaci sve navedite sto mislite i znate i dobro i lose,jer imam u planu kupovinu ovog modela,i kolika je najveca brzina,hvala unapred. imam rebela na prodaju pogledaj kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 354 Napisano Januar 9, 2018 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre strane: Pouzdan, izdrzljiv, lagan, lako odrzavanje. Lose strane : Kao neko ko je pocinjao sa 125cc, predlazem da potpuno preskocis ovu kategoriju i odma pocnes sa 250cc. Da zivimo u normalnoj zemlji rekao bih ti da je 125ccm sjajno za pocetak, ali posto svi voze kao idioti, ponekad ti treba malo snage za neko hitno preticanje ili ubrzanje, te mislim da je 250ccm definitivno bezbedniji za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...