Dzoni1991 57 Napisano Novembar 25, 2017 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Razmisljam se da prodajem moju Yamahu xt660x kako bih pazario novi motocikl. Yamahicu sam odrzavao mazio i pazio, ali zbog zelje da idem i do mora sledece godine i na neke duze ture u regionu pozicija suvozaca ne odgovara. Zato se i razmisljam da je prodajem, a vas pitam za misljenje o sledecem motociklu: https://www.polovniautomobili.com/motori/11268821/yamaha-xj6-f-diversion-fi-abs kao sto vidite u pitanju je xj6 F diverzija, koja mi se veoma estetski dopada kao i po performansama. Zamolio bih kolege koje su imale iskustva sa ovakvim motorom da podele misljenje, savet, utiske kako se ponasa na putu, prednosti/mane. Da li je pogodan za dvoje (svakako pogodniji od XTX-a)? Sve dodatne kritike i saveti su i vise nego dobrodosli kako bi se vas kolega potencijalno ponovio pocetkom godine. P.S. Ukoliko ima nekih interesanata na forumu za XTX-a, rado cu mu pokazati moj sadasnji motor i glavne karakteristike. Hvala unapred drugari, Pozz Dzoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 25, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj novi xj600f je fantastican motocikl. Pravi izbor. Pogledaj i Fazer 600. Koliko trazis za xtx? Slika neka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se ovog prodavca iz Subotice tice samo znam da skoro sve svoje motore oguli od dodatne opreme pa je prodaje posebno (koferi itd)Sent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1258 Napisano Novembar 25, 2017 prisutan, 1135 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Novembar 25, 2017 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan A evo i nekih slika moje mezimice, cisto da vidite o kom motoru je rec. Ako vas nesto dodatno zanima slobodno pitajte. P.S. Mozda bi tema trebala u kupujem/prodajem ali prvenstveno me zanima misljenje o diverziji, a onda posle toga prodaja mog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...