mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Dva dana razbijam glavu...puce Imam Tracer 700 sa original Yamaha bocnim koferima i nosacem. Ovo je nosac: Hocu da uzmem Givi top case i pripadajuci nosac. Muci me da li cu u tom alucaju moci zadrzati i bocne kofere tj da li se to uopste moze montirati zajedno? Pitam dilera kofera...ne zna. Pitam zastupnika yamahe...ne zna. Znam da na je lako na osnovu slika ali mozda neko ima iskustva. Ja nemam ni malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li mogucnost da se nosaci bocnih prilagode...ako smetaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ova slika ti bas iz loseg ugla slikana i sa nedovoljno svetla, pa se ne vidi kako su bocni nosaci nazad montirani, ali... Evo ti link za uputstvo montiranja zadnjeg nosaca, pa lepo uporedi i vidi sta ide preko cega i da li se uklapa (napred se cini da nema svadje, ali nazad ne vidim...) https://media.givi.it/XN-Prodotti/istruzioni/2130FZ.pdf Poz P.S. Kapiram da oces original, ali ako oces da ti sigurno na postojece legne zadnji nosac, idi do @seba pa ce ti on napravi sve, i da radi i da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Motor je parkiran i nije blizu da slikam. Hvala na pomoci. Imam u plan da vozim na proljece Sebi da prilagodi ako ne bude sve moglo da legne. Nadam se da se moze prilagoditi. Ili cu da mijenjam i bocne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 25, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Kofer porucen pa sta bude 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Novembar 26, 2017 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 11/25/2017 at 17:23, mali_veseljak je napisao: Kofer porucen pa sta bude Ma ima da cucne. I originalne Yamahine kofere koliko znam radi GIVI. Neka me neko ispravi ako grijesim, tako da mislim da se mora uklopiti. Moji Shadovi su cucnuli u milimetar. Javi rezultat kad stigne. Uzeo si ovaj 47? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 26, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Da. Popust u motoshopu jednom tako da je jeftiniji od shada...a taman trebao ici da kupim shad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Novembar 26, 2017 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 11/25/2017 at 17:23, mali_veseljak je napisao: Kofer porucen pa sta bude Ma ima da cucne. I originalne Yamahine kofere koliko znam radi GIVI. Neka me neko ispravi ako grijesim, tako da mislim da se mora uklopiti. Moji Shadovi su cucnuli u milimetar. Javi rezultat kad stigne. Uzeo si ovaj 47? Sve je to u pet deka izmedju Givi i Shad. Bitno da se tebi svidja i naravno da je bio povoljniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo sam kofer. Izgleda odicno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 26, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Narucio i bocne givi v35. Yamahini idu ili u oglase ili stoje pa cu da ih nekada vratim na motor pred prodaju :)z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Januar 29, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 1/26/2018 at 18:52, mali_veseljak je napisao: Narucio i bocne givi v35. Yamahini idu ili u oglase ili stoje pa cu da ih nekada vratim na motor pred prodaju :)z Cestitke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 1/26/2018 at 2:52 PM, mali_veseljak said: Narucio i bocne givi v35. Yamahini idu ili u oglase ili stoje pa cu da ih nekada vratim na motor pred prodaju :)z Nije moglo da se spakuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni probavao. Yamahini su manji i nisu nepromocivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju nema dileme, napravio si dobar izbor. V35 su mi jedni od retkih modela koji lepo stoje na vecini motora. Pogotovo je zgodno sto dobijas komplet pa mozes da presaltas bravu na glavnom koferu da se otvara istim kljucem kao i bocni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan To nisam znao da moze. Kako to odraditi. Vjerovatno kod kljucara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, samostalno. Dobijas u kesici cilindar brave sa kljucem koji je isti kao za bocne. (Ili uz glavni dobijas dva za bocne, vise se ne secam, ali mislim da je obrnuto) Ako imas kompatibilan kofer, a V47 jeste, na jedan sraf se skida cilindar kad je kofer otvoren, zamenis, zasrafis i to je to. Gotovo za 5 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Super. Vjerovatno dodje uz bocne cilimdar za top. Uz gornji nista nije doslo od toga ili ja nisam dobro pregledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan To mi ima vise smisla, lakse menjati jedan cilindar nego dva. Na stranu sto ako imas topcase, ne mora znaci da imas i bocne, dok obrnuto obicno mora da vazi. Uz to je i jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Februar 21, 2018 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Имам питање на ову тему-имам гиви в47 и бочне в35 а немам другу бравицу да одрадим то о чему сте причали...јел може негде да се купи и убаци у задњи кофер иста бравица као у бочне и где шта како...?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Februar 21, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ima u luisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Februar 22, 2018 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Питам како да та бравица буде она коју откључава мој кључ или треба да купим 3 ком?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Februar 22, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Може да се наручи Гиви бравица према коду који се налази на бочном коферу. Има на њиховом сајту, нисам сигуран колико би то коштало, али сумњам да је испод 50так евра. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Februar 24, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Shad daje uz SH36 bocne dodatni cilindar za Top case i jos nekoliko kljuceva. Sam promijenio cilindar za 10 minuta (toliko je trebalo jer me bila frka da ne polomim nesto) i sad su sva tri na jedan kljuc. Extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Februar 25, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uz kapine bočne dobio treći cilindar. Sam zamenio, nije neka nauka ako i malo znaš sa alatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Februar 25, 2018 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ма верујем да би и ја лако само нема трећег цилиндра,а претходни власник мотора је купио нове кофере и чуди ме да није то одрадио... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...