feelgod 227 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Zanima me da li neko ima i voljan je da proda po nekoj sportskoj ceni Givi kofer E460. Naime kupio sam prosle godine za 5000din kofer sa naslonom i izuzetnom stanju ali se ispostavilo da bi bilo pozeljno da imam veci kofer. Kupio sam skoro Kappa K53 koja je idealna ali sada bi da sparim bocnjake od e460. Bilo bi strava ako je srebrni posto je moj srebrn ali i ako je crni nije greda prefarbacemo jedan od njih. Postoji i opcija da menjam uz doplatu za neki set bocnih kofera koji su u podjednako dobrom stanju kao sto je moj. Ponudite pa da vidimo gde smo. 062/21-40-60 Filip Hvala puno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, iskreno receno nije bas po mom ukusu i razmisljao sam se da ga menjam. Slikacu ga bolje i sa svih strana pa ti javi ako te zanima. A ja cu u medjuvremenu da pogledam dal ima nesto sto meni odgovara pa da se dogovaramo oko cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu videti sliku mozes li na Viver da je posaljes. NIje upload odradio kako valja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi neko zeleo zamenu za set uz moju doplatu evo i fotografija mog kofera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Novembar 22, 2017 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da montiraš isključivo namenske bočne kofere, E460 je centralni, previše je visok da bi bio bočni. Nije da ne može ali bićeš znatno širi čak i u poređenju sa namenskim bočnim koferima zajedno sa većim otporom vazduha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Novembar 22, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu vec pregovaram da prodam moj kofer i uradim bas to sto mi savetujes. Svakako sta god dodao na motor otpor vazduha se vise ne razmatra :). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš siguran, da ki je to ovakav model kofera? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Novembar 27, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za sada kljuc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...