Suza ZR 16 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od Zrenjaninca. Vlatko, 27 godina. Posedujem SRAD-a 600 cc 2000 godiste. Staza bajkerskog gotovo da nemam. Nikada pre nisam vozio motor (bivse izbeglice pa stalno neka seljakanja i sranja kroz mladost), ovo leto sam se primio kao blesav i odmah posle polaganja znao sam da cu odmah uzeti motor. Nazalost ovu sezonu stigao sam samo da ga vozim mesec-dva dana i to je to, jedva cekam sledecu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Vlatko, dobro dosao u bajkersku druzinu. Mada si tu srcem uvek i bio Sad kad imas masinu a imas i godina za zdrav razum...uzivaj u voznji i druzenju. Jurcanje i ostale bubice isteraj na stazi a na ulici putuj, druzi se i uzivaj. U zdravlju da se vidjamo i druzimo. Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao komsija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...