Šaban Šaulić 1 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi.Potrebni su mi savjeti i preporuke oko kupovine motora. Vozim od 11 godine, vozio sam samo skutere trenutno sam na beverly 250 s i planiram preci na neki motor. Visok sam 185,80 kg a budzet mi je oko 3000 € 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 19, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si šapke bre, dobro došao Šta bi ti kupio?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šaban Šaulić 1 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa svidja mi se Ktm duke 690 onaj 2008 godiste samo ne znam neko ga hvali a neko da ne valja nista pa sad ne znam ni sam zato sam odje u obzir dolaze kawa z760, yamaha xt660c, yamaha fz6 ne znam ni sam vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si razmišljao o Kawi Er6n? Kao početniku dosta lako samo sam se snalazio na njoj, bila mi je vrlo upravljiva, i veoma zanimljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi, izgleda da nemas konkretan stil motora.. Kuda bi ga najvise vozao, nije bas isto voziti dual sport xt660 i nakeda z750 koji ima duplo vise konja. Moj prvi veci je bio GS500, motor bez greske, a veoma povoljan za odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzy 6 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi.Potrebni su mi savjeti i preporuke oko kupovine motora. Vozim od 11 godine, vozio sam samo skutere trenutno sam na beverly 250 s i planiram preci na neki motor. Visok sam 185,80 kg a budzet mi je oko 3000 € Er6f.Moja preporuka.i da se skrasis na duze !Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzy 6 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Er6f.Moja preporuka.i da se skrasis na duze !Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka:Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzy 6 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan :Poslato sa ALE-L21 uz pomoć TapatokaTakodje sam samo skutere vozio . Ove godine sam presao na menjac i ni sekunde mi nije nedostajao fazon skutera. Zajahao sam kawasaki i skontao da je prilagodjen svim uzrastima i profilima buducih vlasnika i da tako brzo opravda kupovinu. Za taj novac i vise nego dobar. To je moje misljenje i moj savet. Da nepisem o perfomansama i sl. I predjenim kilometrima jer sve je individualno od vozaca i od tipa motora kao i stanja. Al sta god da kupis bices jako srecan i to nek je bitno. A menjanja ce biti ovo je samo pocetak. Srecnu kupovinu i u sto boljem stanju da nadjes svog buduceg ljubimca!Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šaban Šaulić 1 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno ljudii <33 Uzecu kao opciju sigurno samo ih slabo ima kroz Crnu Goru al mozda se nadje Ima li ko iskustva sa yamahom fz6 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Novembar 20, 2017 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vozio fz6 naked...jako dobar i povozan motor..do 8000 jako miran i ok za pocetnike preko tih 8000 obrtaja ume da bude malo nezgodan.... inace jako kvalitetan motor..sad su vec malo stariji ali ako nadjes dobrog neces se pokajati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 47 Napisano Novembar 21, 2017 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto su braca gore vec rekla, ja mogu isto da preporucim kawu er6n/f, jos sto za te pare mozes da uzmes vrlo finu i ocuvanu kawicu, i takodje da napomenem, ako ti sta znaci mozes cak i model sa ABSom da ulovis Sent from my E2303 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa yamahom fazer 600 kao prvim motorom na menjac je fantasticno. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Novembar 22, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno ljudii Uzecu kao opciju sigurno samo ih slabo ima kroz Crnu Goru al mozda se nadje Ima li ko iskustva sa yamahom fz6 ?Super za početnika, a I za posle. Dobar izbor.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...