doda 125 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi majstor koji se bavi instrumentima,konkretno za pokazivac temperature rashladne tecnosti. Sve je OK.,ventilator se pali ,ne kuva ali sat pokazuje da je temperatura 40-50 stepeni celzijusa. Da li se neko zanima sa ovom problematikom,ne bih da menjam ceo sat zbog jednog pokazivaca? Ima li negde da se nadje samo pokazivac temperature (Hornet 900 -- 2003) ? Hajde,molim vas,bas gori,treba da se ide u Umag a pokazivac ne radi. Nije bas zgodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod majtor Joce on moze da ti izmeri temperaturu,i na koliko ti se pali ventilator ,........ Pozovi ga i pitaj.Meni je to radio na mom predhodnom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano April 18, 2008 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi majstor koji se bavi instrumentima,konkretno za pokazivac temperature rashladne tecnosti. Sve je OK.,ventilator se pali ,ne kuva ali sat pokazuje da je temperatura 40-50 stepeni celzijusa. Da li se neko zanima sa ovom problematikom,ne bih da menjam ceo sat zbog jednog pokazivaca? Ima li negde da se nadje samo pokazivac temperature (Hornet 900 -- 2003) ? Hajde,molim vas,bas gori,treba da se ide u Umag a pokazivac ne radi. Nije bas zgodno. ja sam imao problem sa brzinomerom i meracem goriva i resio sam ga kod Nese Lazarevica u KG. Doduse, nije bio strasan kvar.Evo ti br. pa pitaj! 0644068245, 034313670, 034302669 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano April 18, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjen kvar,termodavac je u pitanju. Kazaljka temperature ide do kraja kada se direktno poveze . Uzgred,ima li neko negde termodavac za Hondu (kazu da su svi isti) sa tri kontakta-- on istovremeno pali ventilator i daje signal koji ide u sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...