Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha R7 !?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Trenutno nista

Jel moze neko nesto vise da mi kaze o ovom modelu?jel mozda neko vozio?malo detaljnije o njemu,bas me zanima :) ..i zasto je bio toliko skup?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ducatista, 2905 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Kolko je meni poznato R7 se radila za trke u SBK, a cena je zbog toga i opravdana. Redak je motor jer je fabrika izbaccila samo mali broj primeraka (oko 1000 i nesto) kako bi homologirala motor.

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Iskreno da sam juce crko ne bi znao da to postoji...Malo sam googlao, kazu da je napravljeno samo 500 komada, za SBK kao sto rece Djusi, 749 kuba, redna 4 cilindra DOHC, 109 konja, sa nekim drugim ubrizgavanjem valjda 139, a podesena za trke 162 konja.

• Zainteresovan, 564 postova

Motor napravljen iskljucivo za stazu. Ima malo primeraka, kojima su dodata svetla, cisto da bi mogli da se registruju. Motor je jedan od najredjih koji su izasli iz Yamahe(rucno je napravljeno samo 500 komada). Motor kosta 32 000 dolara, ali da bi ga kupili, morate imati iza sebe trkacko iskustvo. Motor ima 750ccm i 100 konja, u pitanju je redni 4 cilindricni motor. Ovo malo sam preveo sa sledeceg sajtahttp://www.motorcycle.com/manufacturer/yamaha/1999-yamaha-yzfr7-owo2-14646.html... tu ima vise informacija...

• Zainteresovan, 651 postova

R7 je model koji nosi oznaku OW 02. To je u stvari naslednik modela FZR 750 R OW 01. OW 02 je prozivedena u samo 400 komada , isto kao i OW 01, jer je to minimalan broj za homologaciju. Skupa je zato je vecina delova na njoj proizvedena od legura koje su jako skupe i lagane, sto govori i podatak da je taj motor tezek 162 kg. Imao sam to zadovoljstvo da provozam OW 01 i  odusevio sam se.

• Zainteresovan, 651 postova

Motor napravljen iskljucivo za stazu. Ima malo primeraka, kojima su dodata svetla, cisto da bi mogli da se registruju. Motor je jedan od najredjih koji su izasli iz Yamahe(rucno je napravljeno samo 500 komada). Motor kosta 32 000 dolara, ali da bi ga kupili, morate imati iza sebe trkacko iskustvo. Motor ima 750ccm i 100 konja, u pitanju je redni 4 cilindricni motor. Ovo malo sam preveo sa sledeceg sajtahttp://www.motorcycle.com/manufacturer/yamaha/1999-yamaha-yzfr7-owo2-14646.html... tu ima vise informacija...

To mozda pise na internetu da ima 100 konja  ::) Taj motor izfriziran za SBK trke ima skoro duplo vise konja nego sto si ti napisao, fabricka verzija je malo slabija,ali ne toliko.

• Zainteresovan, 564 postova

To mozda pise na internetu da ima 100 konja  ::) Taj motor izfriziran za SBK trke ima skoro duplo vise konja nego sto si ti napisao, fabricka verzija je malo slabija,ali ne toliko.

Moja greska... ;)

Guest Cubric

Motorin je bruka. Ima jedan u 'talijanskim oglasima, 20.000 eura. Dzab dzabe. Ima jedan od 32.000, ali on je skup. ;D Radije bih ga vozio nego nego Desmosedici RR. ;) (to je zato sto ovaj drugi ne bih smeo da vozim) ;D

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Ja mislim da sam pre vishe godina chak i video jedan R7 sem ako nije bila fora...znam da sam se cheshkao po glavi dok sam je gledao... ::) ???

• Zainteresovan, 582 postova
A ja sam mislio da su se kinezi,pri izradi makete koju sam hteo da kupim

malo zaebali kad on stvarno postoji..........sramota za mene....

Imam ja maketu R7 istu kao na slici gore.....

• Ducatista, 2905 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Ja mislim da sam pre vishe godina chak i video jedan R7 sem ako nije bila fora...znam da sam se cheshkao po glavi dok sam je gledao... ::) ???

Mislim da je to bio neki skarabudz. Cini mi se da je posle, bez oklopa zavrsio u Pa.

• Drug član, 1261 postova

Mislim da je to bio neki skarabudz. Cini mi se da je posle, bez oklopa zavrsio u Pa.

U pitanju je yzf 750 r 1994 sa plastikama od R1, koje medju nama rečeno skoro da pasuju šraf na šraf.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja