Lug 1378 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nisam siduran da može da radi kad ga "izoluješ", u smislu da mu onemogućiš komunikaciju, na način da ga "radio izoluješ", tako što mu onemogućiš "prijem-predaju" ako koristi radio frekvencije. turiš ga u konzervu, i nema lokaciranja., tako bi trebalo da bude. a onda raskopavanje, do baterije i onda je mrtav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Novembar 23, 2017 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Lug said: nisam siduran da može da radi kad ga "izoluješ", u smislu da mu onemogućiš komunikaciju, na način da ga "radio izoluješ", tako što mu onemogućiš "prijem-predaju" ako koristi radio frekvencije. turiš ga u konzervu, i nema lokaciranja., tako bi trebalo da bude. a onda raskopavanje, do baterije i onda je mrtav. Uređaj se montira negde na motoru da bude sakriven i lopov nema vremena da kopa instalaciju i "turi" ga u konzervu. Ako ga i nađe, ne mora da traži bateriju - dovoljan je veći čekić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ma kad sam reko konzervu, mislio sam na kombi bez prozora! da radi ko "faradejev kavez" , a onda sa polako sa lupom aonda čekić! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kako to radi, razmišljam laički, da bi ga faradejev kavez izbacio iz vidnog polja satelita, ili šta ga već vidi, ako prtaksa kaže da to ne pali, onda super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Novembar 23, 2017 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Lug said: ma kad sam reko konzervu, mislio sam na kombi bez prozora! da radi ko "faradejev kavez" , a onda sa polako sa lupom aonda čekić! U kombiju će verovano raditi, jeste faradejev kavez, al' je..ga radi. Eto probaj da pričaš sa mobilnim u kombiju. 23 minutes ago, Ausländer said: Nije tako jednostavno. Postoji redovno javljanje, track log, realno praćenje, blokada pri pokušaju skidanja itd. Da ne pričam o onome što i ne znam da postoji. Ma možeš i da meriš potrošnju goriva ako treba, da znaš koliko ti je lopov potrošio dok je bežao (jeste smajli ali je moguće). 17 minutes ago, Ausländer said: Samostalno napajanje, duplo javljanje, tihi alarm, alarm nejavljanja, dvostruka zaštita i fizička pratnja, patrola, povezano sa policijom itd. Sve je to ok, nešto je samo šminka, a nešto i stvarno vredi, kao ta patrola - da ne juriš sam lopove, ali košta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste, mobilni radi gde ne očekuješ.., ako je isti princip onda., znam za one uređaje "jamer" il tako nešto ukljućiš tu ciglu i mobilni mrtav, pa reko možda može isto da deluje i na to praćenje, sad ko jedino da se proba, ako se majstori već nisu ddoetili da probaju., to verovatno vredi kad pozamljuješ lamorginijail nešto tako skupo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jun 30, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ga ?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...