Mare70a 1399 Napisano Novembar 11, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nov prednji lancanik za Kawasaki Versysa sa gumom koja ublazava vibracije.Porucen za godista od 2010-2015. Zamenski uvek idu bez gume. Oseti se razlika,licno se uverio,porucio ali motor nije docekao sledecu sezonu kod mene. Mislim da odgovara i modelima i agregatima koji su kao kod Versysa 650,tj.ER 6f,ER 6n i sl.ali proverite prvo. Cena 40 eur. 063 53 53 10 Mare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 22, 2020 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da dignem malo oglas,videh ga sinoc slucajno. Inace kupljen je nakon instaliranja obicnog lancanika i osetna je razlika koja mi je grizla mozak uzasno. Originalni ima dumper,gumu,koja apsorbuje vibracije. Porucen je preko Culle auta i dok je stigao,motor se prodao. To je razlog odakle mi prednji lancanik . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 17 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je kod mene, nabasah u fioci sinoc pa ako nekom treba, tu sam. 063 53 53 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...