Djolee011 12 Napisano Novembar 9, 2017 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Quannon Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Djordje, imam `17godina Motor "vozim" od 12, prvi je bio neunistiv Tomos APN6 koji je kupljen nov `1984 i nasledio sam ga od dede, a drugi mi je Kymco Quannon 125, uzeo sam ga pre par nedelja i polozio sam za A1 kategoriju, tako da je najveci san ostvaren Ko god je za druzenje ili voznju neka se javi, tu sam da upoznam sto vise bajkera jer ih u mojoj okolini nema bas..Pozdrav svima jos jednom :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 10, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Djordje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ajde slike, sve redom od apn-ca do sad šta voziš. može i od komšinice Dobro došao i pamet u glavu kad voziš. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolee011 12 Napisano Novembar 10, 2017 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Quannon Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na dobrodoslici Tu su moje bebe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 10, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Djordje. Kolege ćeš ovde sigurno naći mada nije BG toliko veliki da ih “nema u tvojoj okolini”!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7838 Napisano Novembar 10, 2017 -, 1766 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Djolee011 je napisao: Hvala vam na dobrodoslici Tu su moje bebe Fali komsinica..... ps. Dobrodosao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Novembar 10, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i od nas iz Grocke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...