salem 913 Napisano Novembar 9, 2017 Zainteresovan, 711 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte! Pre dve godine kupim kais 765 17.5 30, jer su mi rekli da je to po katalogu njegova mera a originalni (fabricki} je 755 18 30. Ovaj novi mi pukne posle 500 metara pa vratim stari i vozim jos 5 000km, pa mi pukne i on. Ukupno je presao 20 000km. Opet mi kazu da uzmem po katalogu a ja kupim isti kao prvi, znaci BANDO 755 18 30. Problem je sto nema snage da pokrene skuter. Kad je na nogarama dobro vrti a kad probam da vozim ne moze. Ima li neko strucan da mi kaze sta da uradim? U medjuvremenu vidim da su mi rolnice lose pa moram i njih da kupim. Ima li neko predlog i za njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Novembar 13, 2017 Zainteresovan, 711 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za " Moto servis JOCA", Javio se covek i mnogo mi pomogao Svaka cast druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...