zeljko_srb 8 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo sad mi je stiglo pismo za poziv kod sudije za prekrsaje, po prvi put idem tamo. sta da kazem kad dodjem, sta ce me pitati? ja jos nemam 18 godina, pise tamo, doci sa roditeljem. pa sta je bilo. evo ovako. pandur me zaustavio, pre 4,5 meseci, kada sam isao sa drugom na njegovom skuteru, pjadjo fri. i nisam imao kacigu, skuter je od druga, ali ja sam vozio i nisam imao kacigu. napisao mi je kaznu, e sad, kad odem tamo sta da kazem... pandur mi je reko jer sam maloletan da ce me mozda sudija kazniti malo, ili skroz, ili nista nece uzeti.... sta da kazem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Reci kriv sam, shto i jesi, sad shvatam da sam ugrozio svoj zivot, bogatiji sam za jedno veeeliko iskustvo, nece se ponoviti i pamet u glavu a kacigu na glavu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan tako je reci sto i jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Budi miran i umiljat kao maca, nemoj da izmisljas nepotrebne stvari, idi na srceparajucu pricu da si nezaposlen, student da nemas para za kaznu, ako roditelji idu sa tobom neka budu strogi prema tebi pred sudijom, ti mozes da kazes da si vec dobio i batina od svojih i da nikada vise neces da ponovis istu glupost.Lepo se obuci da izgledas kao mamino cedo i pamet u glavu dok nije kasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 17, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ma prvi put bi trebalo samo da te puste sa sudckim troskovima,a kod sudije samo mirno,stalozeno uz reci nece se vise ponoviti ili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan odes ne divljas kod sudije,,objasnis sta je bilo,,lepo zamolis posto ti je prvi put da bude blag,da te nekazni,,i tako.... a i ako te kazni verovatno ce biti blaga kaznica,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 17, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan odes ne divljas kod sudije,,objasnis sta je bilo,,lepo zamolis posto ti je prvi put da bude blag,da te nekazni,,i tako.... a i ako te kazni verovatno ce biti blaga kaznica,, Koliko ja znam kazna je fixna 3000din. tako da nema manje ili vishe... Ako ti sudija napishe da idesh u centar za socijalni rad onda se mozhda i izvadish bez kazne ako im se svidish. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod sudije idesh pristojno obuchen,cist i uredan, budesh fin i ljubazan, pokazesh da se kajesh za ucinjeno (ne) delo, kazes da ti je prvi put, da si pogresio i da si svestan posledica, i lepo obecas da to neces vise nikad da radish. Ne nasedas na moguce provokacije, i dalje si fin i skrushen. Srecno ti bilo i javi sta si uradio, a zatim: Polazi za "A" cim steknes starosni uslov, a ne sedaj na motor bez kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne znaš šta da kažeš uvek možeš da se braniš ćutanjem ;D ;D ;D Šalu na stranu samo budi pristojan i nemoj da se raspravljaš sa sudiom kao ovde na forumu ;D što znaš brzo da planeš i sve bi trebalo da bude O.K. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je prosao samo sa "ukorom" sudije, sta god to znacilo (bez novcane kazne). Ali on je "mladji maloletnik", vele ljudi da ga je to i izvuklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ides u ZATVOR dok ne napunis 18 godina :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ti spadas u kategoriju starijih maloletnika i za tvoj uzrast vaze posebni krivicno-pravni propisi. Evo ti zakon u PDF-u, pa skini i prouci: http://www.parlament.sr.gov.yu/content/lat/akta/akta_detalji.asp?Id=287&t=Z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne govori! Brani se cutanjem a ako te ipak nesto pitaju ti trazi advokata! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano April 17, 2008 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Naj bolja odbrana : - Kriv sam , kajem se , kaznite me blago. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro, imam poziv 22.5. pa cemo videti. hvala svima na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan da citiram: JESTE, KRIV SAM, JEO SAM GOVNA, bas tim recima bez moljenja, JEO SAM GOVNA RADIO SAM TO I TO, JER SAM BIO SLEP PORED OCIJU. KAZNITE ME DA OKAJEM SVOJE GREHE DA PONOVO BUDEM COVEK DA STANEM NA SVOJE NOGE. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da citiram: JESTE, KRIV SAM, JEO SAM GOVNA, bas tim recima bez moljenja, JEO SAM GOVNA RADIO SAM TO I TO, JER SAM BIO SLEP PORED OCIJU. KAZNITE ME DA OKAJEM SVOJE GREHE DA PONOVO BUDEM COVEK DA STANEM NA SVOJE NOGE. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D HAHAHAHAHAH!!!! ovaj darko nije normalan! evo sedim sam u sobi i semejem se ko debil!hahahahah! jel to iz filma balkanski spijun? ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan da citiram: JESTE, KRIV SAM, JEO SAM GOVNA, bas tim recima bez moljenja, JEO SAM GOVNA RADIO SAM TO I TO, JER SAM BIO SLEP PORED OCIJU. KAZNITE ME DA OKAJEM SVOJE GREHE DA PONOVO BUDEM COVEK DA STANEM NA SVOJE NOGE. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D HAHAHAHAHAH!!!! ovaj darko nije normalan! evo sedim sam u sobi i semejem se ko debil!hahahahah! jel to iz maratonaca? ;D :D A ti mene zasmeja sad, hahahaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan da citiram: JESTE, KRIV SAM, JEO SAM GOVNA, bas tim recima bez moljenja, JEO SAM GOVNA RADIO SAM TO I TO, JER SAM BIO SLEP PORED OCIJU. KAZNITE ME DA OKAJEM SVOJE GREHE DA PONOVO BUDEM COVEK DA STANEM NA SVOJE NOGE. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D HAHAHAHAHAH!!!! ovaj darko nije normalan! evo sedim sam u sobi i semejem se ko debil!hahahahah! jel to iz maratonaca? ;D :D Ma ne , iz "Prohujalo sa vihorom".... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e i picku ma. taman sam ispravio kad vi odma. njanjnjnajna... :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano April 18, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi ja sam covek koji ti moze pomoci ;D ;D ;D ;D ;D Odes tamo , samo budi tacan , nemoj da kasnis i samo fino sa njima , lepo odgovaraj na pitanja , reci da si jos u srednjoj skoli , kako zelis da upises medicinu ili tako nesto ;D da si nezaposlen i da si kriv sto nisi nosio kacigu , nemas mogucnosti da imas svoj motor pa si probao od druga a on nije imao kacigu da ti da .... Prolazis bez kazne .... mozda 500 kinti samo sudski troskovi ... skupe koverte jbg ;D pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 18, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=17956.msg233503#msg233503 date=1208435541] Ako ti sudija napishe da idesh u centar za socijalni rad onda se mozhda i izvadish bez kazne ako im se svidish. Ali u tom centru ne govori sta slusas od muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 18, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi ja sam covek koji ti moze pomoci ;D ;D ;D ;D ;D Odes tamo , samo budi tacan , nemoj da kasnis i samo fino sa njima , lepo odgovaraj na pitanja , reci da si jos u srednjoj skoli , kako zelis da upises medicinu ili tako nesto ;D da si nezaposlen i da si kriv sto nisi nosio kacigu , nemas mogucnosti da imas svoj motor pa si probao od druga a on nije imao kacigu da ti da .... Prolazis bez kazne .... mozda 500 kinti samo sudski troskovi ... skupe koverte jbg ;D pozz Komsija ti si neki kolekcionar a ?? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 18, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Reci da ti je politički namontiran ceo proces, i da je bilo trećeg pucnja, i obavezno vikni "Kosovo je Srbija!!!!" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 18, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi ja sam covek koji ti moze pomoci ;D ;D ;D ;D ;D Odes tamo , samo budi tacan , nemoj da kasnis i samo fino sa njima , lepo odgovaraj na pitanja , reci da si jos u srednjoj skoli , kako zelis da upises medicinu ili tako nesto ;D da si nezaposlen i da si kriv sto nisi nosio kacigu , nemas mogucnosti da imas svoj motor pa si probao od druga a on nije imao kacigu da ti da .... Prolazis bez kazne .... mozda 500 kinti samo sudski troskovi ... skupe koverte jbg ;D pozz zjuuuu brate.... pa sta ti radis, kad imas tolke pozive??? hahahah! e majke mi, bas sam mislio to da kazem, sto si napisao. ma tako cu i reci, pa sta bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...