konstruktor 253 Napisano Januar 1, 2018 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boki_m je napisao: Ovo izgleda odlicno,po kojoj ceni se moze uraditi? Ako se dobro secam bilo je 50e po komadu plus peskarenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 1, 2018 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Radilo se malo na Nsu-u.Kako ni na drugom rezervoaru koji sam nabavio hrom nije bio u bas sjajnom stanju odluka je pala. Kako je izvorno ovaj motorcikl bio u sluzbi Jna dobio je i odgovarajucu boju u kojoj je i izasao iz fabrike. Pre same boje je ispeskiran i ofarban u epoxi primer i podogu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvos 0 Napisano Octobar 4, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: NSU Pretis i Tomos A3 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste namestili CDI paljenje na masinu? Zanima me, imam par pitanja, u istoj sam situaciji Jako je lepo ispalo ovo do sada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Octobar 4, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mrvos je napisao: Da li ste namestili CDI paljenje na masinu? Zanima me, imam par pitanja, u istoj sam situaciji Ja sam radio magnetno paljenje od T-15. Odlično je radio motor u svim segmentima obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peđa 0 Napisano Maj 21, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: NSU Pretis, YAMAHA DRAGSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Pukla mi je kurbla na NSU PRETIS u gornjem delu gde je zglob. Ima li ko da mi proda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjaremote 0 Napisano Avgust 24, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Paracin Motocikl: HONDA HORNET CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Sasvim slucajno sam dosao u posed jednog motocikla. U pitanje je NSU PRETIS 175 OSB, 1966g. 174ccm U voznom je stanju, potpuno ispravan, registrovan, ima sve papire i moze da se prenese. Izgleda sasvim pristojno. Prodao bih ga ali nemam predstavu koliko mogu da trazim za njega. Kako im idu cene? Hvala na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...