bokilic 6101 Napisano April 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zanima me vase misljenje o ova dva motora, ??? ??? ??? dobijam u ponudi nekoj dr a 750 89god,,i dr a 800 94 god,,oba su carinjena ,,placeni porezi,,prvi je 1400e,,drugi je 1800e,,mada je nebitna cena itd,, oba su u odlicnom stanju,,interesujeme dali ste imali iskustva sa nekim od ova dva motora,,i naravno kakva su bila ta diskustva,,nisam ih vozio do sad,,a motor mi treba i za auto put i po malo za po gradu,neki offroad me ne zanima.. neznam koji mi je bolje da uznem,,mislim kupim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan To ti i nisu neki motori za auto put i grad. Suvise su veliki i "sirovi" i preporucljiviji su za losije puteve i off road. Nisu losi za te pare, mada ja nisam nesto odusevljewn bigovima, imaju oni svojih "bubica, bolja ti je pegazica od njih. Vizuelno su jako lepi i 750 imz ogroman rezervoar od 29 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 17, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Slazhem se sa prethodnim postom. Vec sam ti rekao shta mislim o motoru. Chovek koji je servisirao njih mnogo mi je rekao, citiram: "Mozhe da ide." Meni se svideo DR BIG dok nisam seo na njega :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh,,,ma cuo sam da imaju dosta vibracija,,nepouzdane alnasere,,,,a steta jako lepo su oba ocuvana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupujes motor za sebe, iskreno ti ne bih preporucio big-a, ne zuri, naletece i nesto bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 18, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=10184.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 18, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Skele kakvih nema, ali ipak poštujem smeo poduhvat fabrike suzuki da napravi tako nesto Imala je i honda svojih zastranjivanja u eksprimentalne vode i to treba svakako uvažavati. ps. A što se čuje dobro sa otvorenim izduvom :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo probo danas dr a 750,,i...... i nista..kanta nad kantama,,mislio sam da je bolji motor,a ustvari nikakva masina.....cinimi se da je dr 650 bolji od 750...pegaso je za njega vise nego masina,,,,,,,,,,ciklistika mu je ocajna,,sto boki rece moze da ide.....nema veze ionako sam pazario teneru za neki prelazni period,pa videcemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li slika od tenrre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...