sashac 8204 Napisano Mart 12, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, punisa 16 je napisao: Nije ,nego drug sa Foruma. I on prodaje Fazera 1000. Valjda je rasprodaja fazera vidim 4 se prodaju sto videh... valjda ljudi shvatili da boljeg nema pa prestaju da voze bajkove. Sad su sve probali Tu si u pravu.Ja bih voleo da mi navedete motocikl,koji je univerzalniji,i po izgledu,i po performansama.Mozes putujes kao penzos,a mozes i na stazu.Ja sam odustao od prodaje,jer sin ga je probao i to je bio kraj...A ja cu sebi neki naked,oldskulrokenrol,za zajebanciju i malo kriziranja srednjim godinama...ono ponovo dvadeset fazon... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Mart 12, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan XX Busa ... ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 12, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan e sad si ga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 12, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Mostarac je napisao: Ti podaci nisu tačni, ko još njima vjeruje... Da ti ne objasnjavam previse, ovo nisu zvanicni podaci, vec podaci aplikacije za pracenje potrosnje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nije ,nego drug sa Foruma. I on prodaje Fazera 1000. Valjda je rasprodaja fazera vidim 4 se prodaju sto videh... valjda ljudi shvatili da boljeg nema pa prestaju da voze bajkove. Sad su sve probali Ne razumem sto onda svoju impresiju o Tominom motoru (koji ima svoju temu) stavljaš u temu gde čovek prodaje drugi motor?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 12, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pacijent provozao bolji motor od svoga pa nije mogao samo da hvali, vec je moeao naci i zamjerke. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pacijent provozao bolji motor od svoga pa nije mogao samo da hvali, vec je moeao naci i zamjerke. Razumem, to je njegova impresija i on je zeli podeliti sa nama, ali ne razumem sto u ovoj temi kad Tomo ima temu o bas tom konkretnom motoru. Možda je greska u pitanju?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3767 Napisano Mart 12, 2018 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je ova tema vec ovako razvijena Savane,nema skrivenih namera. Au bre ljudi mnogo ste dokoni i ne bas kako bih rekao... a da nikoga je uvredim.Gospoda Savan i Utovarivač na njih mislim. Pa zajebavam se aman,fazer mi se mnogo svideo bez zaebancije. RT je neka druga dimenzija koje se ne bih odrekao. Voleo bih da imam i Fazera. A sada se povlacim do daljnjeg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je u pitanju glupost ili bezobrazluk ili kombinacija oba dvoga. Svakako bi neki moderator/urednik mogao da pobriše sve ovo od tog posta pa sve zaključujući sa ovim. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Mart 12, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neka volim ja ta poređenja pogotovo kad se parkiraju jedan do drugog u kompletu opremljeni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Mart 12, 2018 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je u vrhu, a radi se o prodaji fazera 1000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14492 Napisano Mart 12, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, punisa 16 je napisao: A sada se povlacim Racunam da se sledeci put povlacis na sedmoj strani,ako se motor ne proda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Mart 12, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim nema ništa od kupaca.Motor je još malo na tržištu onda se povlači pa opet tamo negde u avgustu izlazi na prodaju.Polako mi sitiče vreme za kupovinu i opremanje drugog motora za planirani put po Tatrama,a ovaj spreman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 12, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @JevtaNS Otice on drugom vlasniku kad se najmanje budes nadao, a to je pred put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Mart 12, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neće bar po ovoj ceni .Ako bude pred moj put to će biti po nepovoljnijoj ceni za kupca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 12, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jevto,kako da objasnimo čari makar najobičnije vožnje ovim motociklom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Mart 12, 2018 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze se opisati. Mora da se proba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 17, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Valda niko iz uredništva neće brisati ove bisere. Bilo bi baš šteta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 17, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Dexterr je napisao: Valda niko iz uredništva neće brisati ove bisere. Bilo bi baš šteta. Ili je pitanje nekapiranja zajebancije izmedju clanova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 17, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ti ovo teras Sale, ja sam ocekivao bar jedan wheelie ili stoppie Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano Mart 17, 2018 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Uspoređivanje RT-a i Fazera..,veze sa vezom. Touring i sport tourung,sa malo uspravnijom pozicijom sjedenja. Ko hoće udobnost,zna se...RT, ko hoće uzbuđenje,zna se Fazer!! Dvije klase motora.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 17, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Momentum je napisao: Slabo ti ovo teras Sale, ja sam ocekivao bar jedan wheelie ili stoppie penzija brate... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano April 3, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3700 do avgusta posle ćemo videti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozali se po Visokim i niskim Tatrama. .Ide opet na prodaju. 3600 početna cena za dogovaranje. Telefon i dalje 0641433382 Gume ,Lanac,pločice promenjeno pred pu nije bilo da mora ali sam za svaki slučaj ja to meto novo. Ima alarm utičnicu podmazivač vizir veći......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio motorin neka trakice i nalepnice po točkovima al nemam slike nešto mi se ne slika vozam se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...