Arso 2454 Napisano Octobar 25, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Predrag Bogićević-Pero Rep(24. 10 1955 - 17. 09 2015) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Octobar 25, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 25, 2017 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pero majstore! Pomogao mi je da kupim motor a nismo se ni znali! Veliki covek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 25, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Uvek kada vidim onu kacigu na postolju, setim se njega i objašnjavam kolegama kako je nesrećno i tragično izgubio život. Slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno kako je nastradao, laka mu zemlja i slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Octobar 25, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Slava mu.Veliki majstor i dobar covek to bese.Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 25, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se da li je zavrseno sudjenje, proslo je dve godine.Zanima me koliko je dobio akter ove nesrece? Cacani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 31, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 10/25/2017 at 19:15, *zeka* je napisao: Zna li se da li je zavrseno sudjenje, proslo je dve godine.Zanima me koliko je dobio akter ove nesrece? Cacani? Naravno da se zna. Pre početka sudskog procesa tužilaštvo mu je ponudilo nagodbu u zamenu za priznanje krivice koju je on odbio uprkos savetu tadašnjeg advokata. U međuvremenu je po gradu plasirao raznorazne priče od toga da je pokojni Pero prešao na njegovu stranu do toga da je imao infarkt, zbog čega se i porodica koja u prvom trenutku to nije želela pridružila krivičnom gonjenju. Posle super veštačenja i gotovo dve godine razvlačenja procesa priznao je krivicu i ponudio nagodbu. Tužilaštvo je tražilo zatvorsku kaznu, nisam siguran u kom trajanju, i na kraju je dobio šest meseci nanogice. Mislim da je svaki dalji komentar izlišan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Octobar 31, 2017 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Treba obesiti tog ko je izmislio tu yebenu nanogicu..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Novembar 6, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan 6 meseci nanogice a nekog nema vise?!E drzaavooo. . .Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2692 Napisano Novembar 11, 2017 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Izgubio sam dva prijatelja, u kratkom vremenskom periodu. Jedan od njih je Pero rep. Ogromna je praznina ostala, i mnogo nedostaje. Stanujem blizu njegove radionice, i uvek me pogled na zaključanu radionicu rastuži. Sve je stalo. Vozio me Pero nekoliko puta, jednom prilikom, baš iz Ovčar Banje ka Čačku, na TDM-u, i tako je vozio, da mi je malte-ne bilo dosadno pozadi. Znam da je saobraćaj ruski rulet, ali sa Perom bih uvek bez razmišlljanja seo, na put oko sveta. I sada, kada krenem na vožnju do Ovčar banje, opet knedla u grlu, kada prolazim pored te krivine. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...